Jullie zetten alle Vlaamse burgemeesters een Rode Neus op en Koen en ik presenteren volgende week als vrouw”. Met deze uitdaging sloegen Jonas Van Geel en Koen Wauters vorige week de handen in mekaar met Heidi Van Tielen en Sam De Bruyn. Terwijl het Q-ochtendduo de laatste burgemeesters probeert te overtuigen, maken Jonas en Koen hun belofte op dinsdag 27 september 2016 alvast waar. Om Vlaanderen warm te maken om zo veel mogelijk grappige acties voor Rode Neuzen Dag op poten te zetten laat Jonas zijn personalityshow kapen door 2 ravissante dames: Sonja Van Geel en Conny Wauters.

Sonja en Conny maken van de gelegenheid gebruik om “de schoonste vent van de VTM” en ook hun favoriete acteur Kürt Rogiers uit te nodigen. Hij geeft de dames een cursus soapacteren, met bijzondere aandacht voor de liefdesscènes. Sonja en Conny komen ook te weten dat Kürt in zijn jonge jaren nogal macabere gedichten schreef.

Ook Rode Neuzen-ambassadrice Evi Hanssen komt langs bij Sonja en Conny. Zij wordt geëmotioneerd door een pakkende getuigenis van haar broer Koen, die zelf met psychologische problemen kampt. Net zoals vorige week kan er opnieuw geld verdiend worden voor Rode Neuzen Dag. Maar dan moet Evi wel de uitdaging aangaan om een spelletje ‘wat zit er in de doos’ te spelen.

De muziek komt deze week van Clouseau. En Jonas & James komen ook te weten wat er gebeurt als ze de kaap van 200.000 Facebook-fans overschrijden…

De afleveringen van Jonas & Van Geel zijn live en uitgesteld te bekijken via vtm.be en de VTM-app.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over