Tom Van Tongerloo
ST8MENT: The Raw Deal

Goede voornemens?! Zaterdag 27 februari 2016 gaat iedereen weer maximaal in het rood tijdens een nieuwe editie van ST8MENT presents The Raw Deal! Van 22:00 tot 04:00 uur zorgt een dikke line up voor een snoeiharde ST8MENT editie in de Effenaar Eindhoven. Achter de decks tijdens deze absolute raw avond staan Chain Reaction en Delete die gegarandeerd in de hoogste versnelling de vetste tracks de grote zaal in klappen. Requiem, Degos & Re-Done en Galactixx sluiten in de line up aan en zorgen voor een meer dan perfect begin van een nieuw ST8MENT jaar!

The Raw Deal
Er is geen enkele reden om het nieuwe jaar rustig aan te beginnen. ST8MENT neemt in 2016 geen gas terug en gaat, met een line up bestaande uit enkel en alleen raw style acts, niet onder de 150 BPM. De populariteit van het stevige hardstyle genre is in 2015 naar ongekende hoogte gestegen. En dit is ST8MENT natuurlijk niet onopgemerkt gebleven. Na het succes van de Raw To The Floor editie vorig jaar, overheersen ook deze avond de rauwe kicks en harde screeches in De Effenaar.

Line up
The Raw Deal wordt een editie om dikgedrukt in de agenda te zetten. Overslaan is geen optie, want ST8MENT presenteert niks minder dan pure raw hardstyle van de bovenste plank. De eerste naam is vooral bekend als member van het populaire DJ collectief Minus Militia. Niemand minder dan Chain Reaction neemt op 27 februari plaats achter de decks van ST8MENT. Chain Reaction wordt gesteund door de in Australië geboren Delete. Inmiddels heeft deze raw style Aussie zich in Nederland gevestigd en produceert hij in rap tempo nieuwe tracks onder zijn huidige label Theracords. Naast deze twee inmiddels gevestigde namen schiet Requiem in hoog tempo richting de top van de scene en heeft met zijn recentelijk release ‘Collateral Damage’ opnieuw zijn kwaliteiten bevestigd. Het energieke duo Degos & Re-Done maken samen met Galactixx de line up compleet.

Tickets
ST8MENT is de laatste paar edities volledig uitverkocht, wacht dus niet te lang met het bestellen van tickets voor ST8MENT presents: The Raw Deal op zaterdag 27 februari 2016. Tickets kosten slechts 16 euro (ex. fee) en zijn vanaf nu verkrijgbaar via www.st8ment.nl/tickets, de website van de Effenaar en bij de fysieke locatie zelf.

Volg ST8MENT
Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, win-acties en alle andere belangrijke berichten rondom de nieuwe editie van ST8MENT via de officiële social media kanalen op Facebook en Twitter. Wie niet in het bezit is van een Facebook of Twitter account, maar toch op de hoogte wil blijven van ST8MENT op zaterdag 27 februari 2016, kan terecht op de officiële website; www.st8ment.nl.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over