Christian Farla terug in Nederland

Christian Farla heeft het voor elkaar gekregen de jury van Holland’s Got Talent omver te blazen. Zowel Gordon, Chantal Janzen, Angela Groothuizen als Dan Karaty waren zo enthousiast over de 45- jarige illusionist dat ze hem een staande ovatie gaven.

‘Gordons uitspraken dat hij mijn act van een zeer hoog niveau vindt en de mening van Dan Karaty dat ik veel persoonlijkheid en uitstraling heb zonder overdreven te doen, doen mij heel erg veel,’ zegt Christian Farla. ‘Mijn droom om hier in Nederland een eigen tv-programma te krijgen lijkt nu ineens heel dichtbij.’

De afgelopen jaren heeft Christian Farla veel succes gehad in Nederland, maar ook in het buitenland. In 2001 won hij het NK goochelen, waarna hij vanaf 2006 vier jaar lang internationale prijzen won. Zo ontving Farla tot twee keer toe de Merlin Award for Magician of the year.

Holland’s Got Talent is niet de talentenshow waar de illusionist te zien is geweest. In mei 2014 liet Christian Farla de jury van Britain’s Got Talent, met daarin onder andere Simon Cowell, versteld staan. Zij stuurden hem unaniem door naar de volgende ronde. In de Duitse Show Das Supertalent behaalde Christian Farla als eerste illusionist sinds acht jaar de finale. Hij maakte daar een onuitwisbare indruk door op het podium een echte helikopter te laten verschijnen.

‘Ik hoop nu dat ik door mag naar de halve finales,’ laat Farla weten. ‘Ik heb verschillende waanzinnige acts waardoor men hopelijk straks sprakeloos is. Wie weet waar het mij brengt. De suggestie van Angela Groothuizen dat men mij graag in het theater wil zien, is een droom die wellicht nu uit gaat komen.’

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: