Staf Coppens nodigt dit weekend – 27 en 28 augustus 2016 - alle geïnteresseerden uit om af te zakken naar de Opera in Gent voor de eerste schattingsdagen van het vijfde seizoen van ‘Rijker Dan Je Denkt?’. Want wie weet is die vreemde stoel van de rommelmarkt wel écht design of is dat onder het stof bedolven schilderij van goudwaarde. Zowel nieuwe als vaste experten schatten alle objecten en kunstwerken en scheppen duidelijkheid. Ook mensen die niet meteen een voorwerp hebben om te laten schatten en graag eens een blik willen werpen achter de schermen van het operagebouw, zijn welkom voor een gratis rondleiding.

Andere schattingsdagen in Kortrijk, Gaasbeek, Antwerpen en Vilvoorde

De volgende weken trekken Staf en zijn team van experten door Vlaanderen om zo verborgen schatten te ontdekken. Op 10 en 11 september 2016 gaan de schattingen door in het gloednieuwe glazen Barco-gebouw in Kortrijk. Op 24 en 25 september kan iedereen met zijn spullen terecht in het historisch Kasteel van Gaasbeek in hartje Pajottenland. En ook in het Havenhuis op het Antwerpse Eilandje – op 1 en 2 oktober – staan de experten klaar voor het publiek. De laatste opnames gaan door bij MEDIALAAN zelf in Vilvoorde op 15 en 16 oktober.

Nieuw experten

Dit seizoen versterken vier nieuwe experten het uitgebreide team: David De Brauwer (Vintage & Design), Geert De Weyer (Stripboeken), Tobias Desmet (Antieke beeldhouwkunst) en Niña van den Bosch (Hedendaagse kunst). Daarnaast zijn ook gekende gezichten opnieuw van de partij.

Alle verdere info over de opnames en locaties is terug te vinden op vtm.be.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: