Na twee succesvolle seizoenen van Het Lichaam van Coppens zijn Mathias en Staf nog lang niet uitgetest. De broers Coppens stellen hun lichaam opnieuw ter beschikking van de kijker in een derde seizoen van Het Lichaam van Coppens. Alle mogelijke vragen waar de kijker mee zit én die Staf en Mathias met hun eigen lijf kunnen beantwoorden, zijn meer dan welkom. Wetenschappelijk getinte vragen, geruchten die gecheckt moeten worden, YouTube-filmpjes,… de broers willen ze met plezier gaan testen.

Intussen is wel duidelijk dat Staf en Mathias niet te beroerd zijn om heel ver te gaan in hun experimenten… en dat valt voor het nieuwe seizoen letterlijk te nemen. Als de wetenschap hen dwingt om naar het buitenland te trekken, zullen ze dat ook doen. Geen experiment te gek, geen proef te zwaar en geen opdracht te ver in het derde seizoen van Het Lichaam van Coppens.

De voorbije twee seizoenen wisten de kijkers massaal te boeien. Gemiddeld 842.500 kijkers zagen vorig jaar hoe de broers Coppens de ene test na de andere al dan niet tot een goed einde brachten (live+6). Kan je echt met een bootje van papier varen? Word je gelukkig van chocolade? En is het mogelijk om te vliegen met een zelfgemaakte luchtballon? Het is maar een kleine greep uit het aanbod vragen die de broers vorig jaar nog beantwoordden.

Staf: “We zijn weer vanalles aan het uittesten. Bijvoorbeeld: ‘Kan je iemand invriezen en daarna terug ontdooien?’ Het invriezen is al gelukt, maar het ontdooien… Daar gaan we wel wat werk mee hebben.” Terwijl hij Mathias verder ontdooit, roept Staf de kijkers op om hun vragen door te mailen naar hetlichaamvancoppens@vtm.be.

De uitzendperiode van het derde seizoen van het Lichaam van Coppens wordt later bekendgemaakt.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: