Vanaf 15 februari 2017 strijkt de grootste voetbalexpo ter wereld neer in België, meer bepaald in de Nekkerhal te Mechelen. 'Goal! The Football Experience' is een internationale, interactieve expo gewijd aan het wereldvoetbal en zal in BelgIë nog uitgebreid worden met een extra zone rond het Belgisch voetbal, een 'Fun Zone' met uitdagende voetbalattracties voor de actieve bezoekers en een gezellig themacafé. Imke Courtois, Gilles De Bilde en Simon Mignolet werken mee aan een aantal activiteiten die rond de expo georganiseerd worden en het is aangaande de actie met Simon Mignolet - de 'People's GOAL Award' -dat ik je even contacteer.

Concept

De expo 'Goal! The Football Experience' gaat samen met Liverpool-keeper Simon Mignolet op zoek naar de populairste voetballer op de Belgische velden. Elke speler of speelster vanaf 16 jaar maakt kans. Amateur of prof, in welk verbond dan ook, maakt niet uit… De 'People's GOAL Award' is de eerste algemene voetbalprijs waarin niet enkel kwaliteit, maar ook karakter, verdienste en integriteit beloond kunnen worden én waarin de stem van het volk de doorslag geeft.

Prijs

Naast uiteraard de prachtige Award zelf, die Simon Mignolet persoonlijkzal uitreiken, nodigt Simon de winnaar/winnares ook uit om met 2 personen een wedstrijd van Liverpoolbij te wonen in het legendarische Anfield.

Meer info over de expo 'Goal! The Football Experience' en stemmen voor de 'People's GOAL Award': http://www.goal-belgium.be/

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: