Garagisten Karel en Julienne komen aangereden in een unieke brandweerwagen die na 55 jaar nog in perfecte staat verkeert en tot 2006 dienst deed in een klein dorpje in Oostenrijk. Bij het zien van de wagen branden de experten meteen van verlangen. Hopelijk zorgt de hoge vraagprijs van 30.000 euro er niet voor dat de onderhandelingen uitdraaien op een sisser…

Toen Virginie enkele jaren geleden door kanker werd getroffen, zocht ze haar toevlucht in haar kindertijd en begon ze met het verzamelen van alles wat rond de Amerikaanse tekenfilmstudio Hanna-Barbera draait. Ondertussen omvat haar collectie ongeveer 400 stuks, gaande van Scoobidoo over The Jetsons tot The Flinstones. Nu Virginie besloten heeft dat het tijd is voor een nieuw hoofdstuk, is ze klaar om afscheid te nemen van haar volledige verzameling waar ze meer dan 35.000 euro in heeft geïnvesteerd.

En Nancy hoopt haar slag te slaan met een Amerikaanse tandartsstoel uit de jaren 20 die tot voor kort stond te pronken als eye catcher in de interieurwinkel van haar vriend. Nancy is benieuwd naar wat de stoel hen kan opbrengen en is van plan de experten eens goed aan de tand te voelen.

​Stukken van Mensen - morgen om 21u30 op VIER.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: