Wat als je dochter uit huis gaat om het studentenleven te verkennen? Wat als je zoon tegen zijn zin stage gaat lopen? En wat als je zoon en zijn vriendin verdere stappen willen zetten in hun relatie? Het zijn maar enkele van de vragen die Frankie (Emmy Award-winnende Patricia Heaton) en Mike Heck (Neil Flynn) zich vanaf 16 januari 2017 stellen in het nieuwe, zevende seizoen van The Middle bij Q2. In de vooravond, van maandag tot vrijdag, beleeft de familie Heck uit Orson weer hun dagdagelijkse familiemomenten en treden ze allemaal uit hun comfortzone.

Patricia Heaton (Frankie): “Met The Middle heb ik er een prachtige familie bij. Je ziet de kinderen opgroeien seizoen na seizoen. Ik kan niet geloven hoe jong ze waren tijdens het filmen van het eerste seizoen.”

AFLEVERING 1 OP MAANDAG 16 JANUARI 2017 OM 19.20

Sue staat op het punt om naar de universiteit te gaan en is helemaal klaar om het huis te verlaten. Axl helpt zijn zus met de verhuis naar haar studentenkamer, terwijl Frankie het helemaal niet erg vindt dat Sue uit huis gaat. Mike geeft zijn dochter nog enkele financiële en veiligheidstips, maar uiteindelijk loopt de verhuis niet zoals gepland. Ondertussen wil Bricks vriendin Cindy een stap verder gaan in hun relatie.

The Middle - Seizoen 7 nieuw bij Q2 vanaf 16 januari 2017 van maandag tot vrijdag om 19.20

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over