Het tweede bezoek van de jury aan de Kortrijkse pop-ups zit erop. Op dinsdag 21 februari 2017 gingen Sergio, Sepideh en Gert proeven bij Meat & Griet, Filly’s en Table’O. Yannick & Leena van Meat & Griet konden hun ster niet behouden en moesten ze doorgeven aan buren Mitchell & Daniëla van Table’O. Niet alleen mogen Mitchell & Daniëla de ster laten schitteren aan hun raam, ze krijgen er ook 1.500 euro bovenop én Table’O moet alvast niet als eerste pop-up de deuren sluiten.

Mitchell & Daniëla wisten jurylid Gert in te pakken met hun idee rond de QR-codes. Ook de bediening van Daniëla viel in de smaak. De gerechten die in Table’O geserveerd worden, zijn dan weer voor verbetering vatbaar. Vooral “het stukje van E.T.” dat Sergio op zijn bord kreeg. Toch wisten Mitchell & Daniëla de jury het meeste vertrouwen in te boezemen.

Buren Yannick & Leena lieten tijdens de komst van de jury enkele steken vallen. De bediening was niet top en ook de gerechten brachten volgens Gert geen feest op tafel. In Filly’s hadden Fanny & Veronique hun menu een dag voor de komst van de jury veranderd en dat hield risico’s in. Sergio raadde de dames aan om hun eigen gevoel te volgen en zich niet te laten dicteren door hun keukenpersoneel.

Op donderdag 23 februari 2017 zet de jury haar route verder richting TJOP’S, MADAM P. en Het Vijfde Element in Antwerpen. Ook daar valt af te wachten of Karel & Birger hun ster kunnen behouden. Wie kan in Antwerpen de eerste sluiting met een gerust hart tegemoet gaan?

De uitzendingen van Mijn Pop-uprestaurant 2017 zijn live en uitgesteld te bekijken via vtm.be en de VTM-app.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: