Goele Bormans

Wat als je man je geen aandacht meer geeft? Carla (An Swartenbroekx) en Joke (Ann Tuts) zijn twee beste vriendinnen die in hetzelfde schuitje zitten. Hun mannen geven hen niet genoeg aandacht en zitten in een midlifecrisis. Ze besluiten dat het zo niet langer kan en smeden een plannetje. Joke komt met de gekste ideeën af, maar slaagt er telkens in Carla te overtuigen. Carla en Ben (Yves Caspar) zijn al lang getrouwd en hebben een zoon die op kot zit. Carla is huisvrouw en verveelt zich dood. Ze probeert het huishouden tot in de puntjes te regelen wat Ben soms zot maakt. Joke is een binnenhuisarchitecte maar is stik jaloers op de Wendy van IT die bij haar man Frank (Gunther Reniers) werkt. Ze blijft vermoeden dat haar man iets met haar heeft en probeert het dan ook constant uit hem los te peuteren. Beide vrouwen besluiten samen te werken. Maar hun plannen lopen niet zoals verwacht. Elke keer als het misgaat blijven ze doorgaan waardoor ze zich nog meer in nesten werken. Hun stopwoordje is “Tarara” maar ondanks het wel eens gezegd wordt, stoppen doen ze niet. Ze betrekken zelfs de pizzaboy (Immanuel Lemmens) in hun snode plannen, als dat maar goed afloopt.. Zullen de vrouwen erin slagen zich uit die warboel te trekken? Krijgen ze de aandacht van hun mannen terug? Of loopt dit fataal af?

Tarara! is een luchtige relatiekomedie van Ann Swartenbroekx. Het is in een soort van sketchvorm geschreven, korte scènes maar met één doorlopend verhaal. Het decor kan zowel als één geheel gebruikt worden als twee huiskamers. Waardoor het makkelijk wisselen is tussen de beide koppels en de wachttijd tussenin kort is. Zeer belangrijk om de aandacht van het publiek te houden en dus zeer goed gedaan! Ook de timing in het stuk zat perfect. Het is een komedie maar toch met een thema waar veel mensen zich in kunnen herkennen. Je leeft automatisch mee met de dames, maar ook met de heren. Maar naast het thema is er genoeg plaats voor humor. De ideale manier om de dingen luchtig te houden. De cast heeft hier een mooie prestatie neergezet. Het ideale stuk om een avondje te genieten!

Ook zin gekregen om te gaan zien? Of wil je weten hoe het afloopt? Vanavond en morgenavond spelen ze nog in de zwarte zaal van het Fakkeltheater.

Meer tickets en info op: www.fakkeltheater.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: