Thy Art Is Murder uit Sydney, Australië heeft sinds haar ontstaan in 2006 een succesvol pad vol bloed en chaos geplaveid. Ze versmelten de ontploffende techniciteit van The Black Dahlia Murder met dreunende breakdowns en de intensiteit van de Sydney scene; de zwartgeblakerde pracht van Behemoth en de kolkende groove van Morbid Angel en Cannibal Corpse. Deze woeste muzikale arrangementen bieden vocalist CJ McMahon een bloedig doek om zijn gal op te spuwen.

Aversions Crown

Aversions Crown is een zeskoppige band uit Brisbane, Australië. Dankzij het contrast van de drie achtsnarige gitaren, de keelklanken van de frontman en hun technische benadering van ritme, toont de band een unieke stijl van intelligentie en groove, niet gelimiteerd door de typische beperkingen van het genre!

Feed Her To The Sharks

Ze zijn een van de nieuwste aanwinsten bij Victory Records, Feed Her To The Sharks uit Melbourne. En ze zijn uit op bloed! Met hun mega breakdowns, technische riffs en sterke vocals groeiden ze snel uit tot één van Australië’s grootste metalcore acts!

Earth Ro

Earth Rot, vijf van de meest stinkende schurken allertijden, die zich verenigen om alles wat donker en verachtelijk is in de geschiedenis van de muziek te vieren. Een hommage aan het klassieke en een frisse interpretatie van het moderne. Ze zijn hatelijk, schadelijk, sinister en lossen een melancholisch lawaai gevormd door de wereld rondom hen. Earth Rot brengt een vers ras van grimmige en walgelijke metal.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
The art is murder
Datum: 
Zondag 17 mei 2015
Locatie: 
Trix, Antwerpen

Reservatie:

Meer over