The Boss Baby neemt je mee in het komische verhaal over een baby die de toekomst van een gezin volledig verandert. Deze familiefilm waarmee heel het gezin gegarandeerd in een deuk ligt, komt binnenkort uit op (3D) Blu-ray, 4K Ultra HD Blu-ray en DVD. Dus pak wat popcorn, kruip op de bank met de kids en laat je meeslepen in de spannende avonturen van Tim en zijn nieuwe broertje.

Synopsis
DreamWorks Animation presenteert de meest hilarische familiefilm van het jaar: The Boss Baby! Als de zevenjarige Tim Templeton een klein broertje krijgt, valt hij abrupt van zijn roze wolk. De aandacht van zijn ouders gaat vanaf dat moment namelijk volledig uit naar de bijzondere baby in pak met aktetas - vanaf nu is hij de baas. Tim komt erachter dat de Boss Baby op een geheime missie is. Met lichte tegenzin gaat hij samen met zijn broertje het avontuur aan dat de wereld wel eens voorgoed zou kunnen veranderen!

Cast
Van de regisseur van de enorm succesvolle Madagascar-reeks, Tom McGrath, komt een hilarische avontuurlijke komedie over familie en eigendom. Naast Tom Van Bauwel (Windkracht 10, Zone Stad) heeft The Boss Babystemmen van de talenten als Tuur Verelst (Kadanza), Geert Van Rampelberg (Cordon), Maaike Cafmeyer (Loft, Aspe) en Dieter Troubleyn (Familie, Zone Stad).

4K HD Blu-ray, (3D) Blu-ray en DVD
Op de 4K HD Blu-ray, (3D) Blu-ray en DVD van The Boss Baby staan veel leuke extra’s zoals ‘De Forever Puppy-infomercial’, ‘De Boss Baby en Tims schattenjacht door de tijd heen’ en nog veel meer.

OVER TWENTIETH CENTURY FOX HOME ENTERTAINMENT
Twentieth Century Fox Home Entertainment, LLC (TCFHE) is een toonaangevend wereldwijde leider in de filmindustrie en een dochteronderneming van Twentieth Century Fox Film. TCFHE is het wereldwijde marketing-, sales- en distributiebedrijf voor alle Fox film- en televisieprogramma’s, acquisities, originele producties evenals distributiepartner van derden op DVD, (3D) Blu-ray™, 4K Ultra HD, Digital HD en VOD (video-on-demand). Elk jaar introduceert TCFHE honderden nieuwe en verbeterde producten en voorziet de detailhandel en online winkels hiermee over de hele wereld.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over