Na een uitverkochte tournee in 2014, pakt The Classic Rock Show dit jaar uit met de 'Top 20 Greatest Guitar Riffs Of All Time'! Een spectaculaire show met enkel het allerbeste uit de Classic Rock. Voor het eerst komt deze groep van de meest virtuoze rockmusici ter wereld ook naar België.

Sinds 2010 rockt deze show de pannen van het dak in concertzalen over de hele wereld. Van de schitterende openingstune van Led Zeppelin's "Whole Lotta Love", tot Queen's powerhouse anthem "One Vision", over AC/DC's "Back In Black" en alles ertussenin... Met een doorgedreven perfectie brengen de muzikanten de grootste Classic Rock klassiekers weer tot leven. Om de vijfde verjaardag van de show te vieren, focussen ze in 2015 exclusief op de allerbekendste, meest aanstekelijke, geniaalste en meest tijdloze gitaarriffs uit de rockgeschiedenis. Tijdens een 2,5 uur durende show komen de mooiste klassiekers van Eagles, Led Zeppelin, Dire Straits, Pink Floyd, Queen, Deep Purple, AC/DC, Lynyrd Skynyrd, The Who, Eric Clapton, ZZ Top en vele andere legendarische bands aan bod. Een parel van een rockshow!

Ontdek The Classic Rock Show live, op zondag 29 november in het Kursaal Oostende. Tickets zijn beschikbaar vanaf woensdag 24 juni om 12u.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
The Classic Rock Show
Datum: 
Zondag 29 november 2015
Locatie: 
Kursaal Oostende

Reservatie:

Meer over