In november gaan op BBC First drie nieuwe dramaseries in première; The Collection, Ordinary Lies seizoen 2 en New Blood.

The Collection gaat over een illuster modehuis in Parijs. Na de donkere dagen van de bezetting belanden ze in een bloeiend tijdperk voor design en business. Kan het familiebedrijf de druk van het succes aan? En zullen de bittere onderlinge rivaliteit, verraad en gesloten deals tijdens de nazi-bezetting worden onthuld? Of komt men achter het bizarre geheim voor het succes van het modehuis?

In Ordinary Lies seizoen 2 staan de levens, liefdes en leugens van een nieuwe groep collega’s centraal. De populaire serie keert terug met meer meeslepende verhalen en toont hoe een op het eerste gezicht eenvoudige misleiding totaal uit hand loopt.

Bestsellerauteur en scenarioschrijver Anthony Horowitz schreef en produceerde de gedurfde en verrassende dramaserie New Blood. De serie toont een unieke kant van het moderne Londen door de ogen van twee buitenstaanders; Stefan en Rash, junior inspecteurs voor de ‘Serious Fraud Office’ en voor de politie. De twee ontmoeten elkaar door verschillende zaken die op het eerste gezicht niet gerelateerd lijken te zijn.

The Collection gaat op zondag 6 november om 21:00 uur in première op BBC First met een dubbele aflevering

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over