Vier jaar lang bleef het wachten op de terugkeer van de muzikale ontdekking van 2012. Maar nu treden The Lumineers dus weer in de schijnwerpers met een langverwacht tweede album, en een wereldtournee die ook bij ons halt zal houden! Het Amerikaanse trio staat op 28 april op de planken in de Ancienne Belgique!

Gelanceerd door de megahit "Ho Hey" schuimden de drie gedurende enkele maanden de podia over de hele wereld af. Ze stelden ons hun debuut voor, dat met ruim drie miljoen verkochte exemplaren een doorslaand succes werd. Het is een plaat met energieke folkrockhits en dito teksten ("Stubborn Love", "Slow It Down", "Dead Sea"), die vrolijkheid, vriendschap en een aanstekelijke levenslust uitstraalt naar luisteraars met een aandachtig oor. Na optredens in de mooiste zalen ter wereld (waaronder in het Koninklijk Circus) en op de grootste internationale festivalpodia (o.a. Rock Werchter), en een resem nominaties en awards, brengen The Lumineers op 8 april hun nieuwe plaat 'Cleopatra' uit! Het nieuwe album werd opgenomen met hulp van Simone Felice (The Felice Brothers, The Avett Brothers) in de Clubhouse Studio bij Woodstock, en belooft opnieuw een spannende reis te worden doorheen traditionele Amerikaanse muziek en de invloeden van Bruce Springsteen, Leonard Cohen, Bob Dylan en John Steinbeck.

Op donderdag 28 april staat er in het tourschema van The Lumineers een afspraak gepland met hun Belgische fans, voor een onvergetelijk concert in de Ancienne Belgique! De ticketverkoop start op vrijdag 12 februari om 10u.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
The Lumineers
Datum: 
Donderdag 28 april 2016
Locatie: 
Ancienne Belgique, Brussel

Reservatie:

Meer over