Traditiegetrouw gaat het nieuwe theaterseizoen van start met de Cultuurmarkt in Antwerpen. Deze keer op 28 augustus. Theater Elckerlyc is er alvast aanwezig met een schitterende, nieuwe seizoensbrochure met een bijzonder gevarieerd aanbod. Trending: grote komedies met bekende namen en een mooi aanbod aan kindervoorstellingen.

Winterrevue All The Way

Het aanbod 2016-2017 is veelzijdig. Alles opnoemen is onmogelijk, maar enkele uitschieters zijn zeker niet te missen: In december gaat de tweede WINTERREVUE in regie van Stany Crets in première. Er zijn alvast enkele mooie namen bekend gemaakt met o.a. Lisa Van Rossem, de laatste twee kleppers op de affiche maakt Theater Elckerlyc begin oktober bekend op een persmoment in aanwezigheid van het volledige team en cast van de Winterrevue. Een voorsmaakje van de definitieve affiche is de primeur voor de lezers van dit persbericht.

Kleppers met grote namen

Iedereen kijkt ook met grote ogen uit naar SCHONE SCHIJN 2 van Uitgezonderd. dat vanaf 6 oktober met een ware sterrencast te zien is in Theater Elckerlyc. Kort daarop zijn alle blikken zeker gericht op A BOMMA!, een spitsvondige komedie van De Komedie Compagnie met niemand minder dan Carry Goossens in de hoofdrol als, jawel, de bijzonder weerbarstige bomma. Deze cast wordt aangevuld met bekende namen als o.a. Johny Voners, Kadér Gurbuz en Leen Dendievel. De start van 2017 wordt ingezet met een interactieve, spannende succesvoorstelling… De immer populaire Inspecteur Van In, gespeeld door Herbert Flack, komt met een nieuwe theatercreatie van ASPE naar het theater. Aspe, Het Dodelijk Jubileum wordt zonodig nog spannender met een schitterende cast waaronder Jelle Cleymans en Mathias Vergels. Nadien is er weer tijd voor een flink streepje, zorgeloze humor met DE SCHAAR ERIN! waarin Dirk Van Vooren en Christophe Stienlet de hoofdrollen spelen. In dit rijtje durven we ook een concert toe te voegen. Niels De Stadsbader klapt uit te biecht met een vierkoppige band in Theater Elckerlyc en dat wordt vast een straffe live-belevenis voor alle muziekliefhebbers.

Kinderen aan de top

Opvallend dit seizoen, is een uitgebreid aanbod aan kindervoorstellingen in Theater Elckerlyc. Een mooie evolutie voor een theater dat er prat op gaat het gezelligste stadstheater van het land te zijn. Daar moet de hele familie zich dus welkom voelen. Prinsessia, Bumba, Peppa Pig en Dirk Scheele komen alvast een bezoekje brengen aan hun kleine vriendjes. Het Zandkasteel trapt de kindervoorstellingenreeks af op zondag 11 september aanstaande.

Heerlijk drukke septembermaand in Theater Elckerlyc

Variatie troef in september in Theater Elckerlyc. Op 14 september geeft succesauteur Pascale Naessens tekst en uitleg bij “Puur eten dat je gelukkig maakt”, op 19 september vinden er tientallen grote musicalnamen hun weg naar het podium voor het steunconcert “The sound of Judas” tvv Judas TheaterProducties en op 25 september gaan Janine Bischops en Frank Van Erum in première met hun theatertour van HET LAATSTE WOORD. Allen daarheen!

Theater Elckerlyc blijft innoveren

Vanaf dit seizoen zijn 99% van de tickets te koop via www.elckerlyc.be. Dit gebeurt via een gebruiksvriendelijk online aankoopproces. Theater Elckerlyc ondersteunt ook PassBook van Apple. Op deze manier kun je met één swipe op je telefoon je aangekochte ticket laten screenen aan de theaterdeur. Geen papieren ticket meer nodig dus. Je ticket zit immers in je telefoon. Deze aanpassing past perfect in de filosofie voor een vernieuwend en toegankelijk theater voor iedereen.

Welkom op de cultuurmarkt op 28 augustus

Het aanbod is te groot voor één persbericht. Theater Elckerlyc geeft bijzonder graag afspraak op de Cultuurmarkt aanstaande zondag. Heel wat acteurs komen er ook even langs op de stand op de Groenplaats én iedereen kan er een mooie, nieuwe seizoensbrochure meenemen. Het volledige aanbod 2016-2017 is natuurlijk ook online te consulteren op www.elckerlyc.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: