Met Therapy? halen we een absolute topact naar Kortenaken, een band die live al ruim 25 jaar hoge ogen gooit op alle grote rockfestivals. Beste bewijs hiervan zijn hun 5(!) passages op Rock Werchter (’94, ’95, ’96, ’98 & 2005) en tussendoor in 2003 ook nog op Werchter Classic.

Hun album ‘Troublegum’ uit 1994 met hits als ‘Nowhere’, ‘Trigger Inside’ en ‘Die Laughing’ is voor vele rockliefhebbers een echte klassieker.

Dat Therapy live aan het werk zien nog steeds een must is, bewezen ze op 3 uitverkochte Belgische concerten eind 2015. Een band die in al die jaren duidelijk niet aan intensiteit heeft ingeboet. Het publiek zal ook in Kortenaken getrakteerd worden op een heerlijke mix van oud en nieuw werk, met de garantie dat alle klassiekers de revue zullen passeren, rock on, yeah!!!

Dagtickets worden NIET duurder :

Ondanks een stijgend artistiek budget (+30%) heeft de organiserende werkgroep beslist om dezelfde dagticketprijzen te hanteren als in 2015. We kunnen jullie nu al garanderen dat B-Rock (Golden Earring is al een mooi begin, maar er volgt nog meer, veel meer…), B-Elektrik en B-Family straffer zijn dan ooit tevoren.

Hierbij een overzicht van de prijzen

  • Vrijdag 26 augustus, B-Party: vvk €7, kassa €10
  • Zaterdag 27 augustus, B-Rock + B-Elektrik: vvk €33, kassa €40
  • Zondag 28 augustus, B-Family: vvk €23, kassa €30

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Boerenrock
Datum: 
26, 27 en 28 augustus 2016
Locatie: 
Kortenaken

Reservatie:

Meer over