Vanaf vandaag is Thomas Van Goethem de allereerste Disney Junior host die op het Disney Junior youtube-kanaal te zien is. Hierop laat Thomas zien hoe de allerkleinsten, samen met hun ouders, de lekkerste gezonde traktaties kunnen maken. Op DisneyJunior.be/extra worden de leuke recepten nog eens stap-voor-stap uitgelegd. Binnenkort komen er ook dansfilmpjes waarin hij toont hoe kinderen op de meest populaire Disney Junior liedjes kunnen bewegen. Ook zal Thomas steeds vaker te zien zijn op lokale Disney Junior evenementen georganiseerd door The Walt Disney Company.

Thomas Van Goethem

Thomas is bekend als presentator van de Disney Channel Zomertour. Daarnaast was hij te zien in de kinderserie Booh! Verschillende musicals zoals Pinokkio, Suske en Wiske, Doornroosje en Kuifje: De Zonnetempel staan ook op zijn palmares. Verder heeft Thomas ook achter de schermen reeds meegewerkt aan de stemmenregie van Miles Van Morgen, de populaire animatieserie die elke weekdag op Disney Junior te zien is.

Disney Junior

Disney Junior is dé televisiezender voor kinderen. Samen met Mickey Mouse, Sofia het Prinsesje, Miles Van Morgen, Jake en de Nooitgedacht Piraten, De Speelgoeddokter beleven ze er allerlei geweldige avonturen. In het voorjaar krijgen ze er een nieuw vriendje bij: Kion, het zoontje van Simba en Nala, uit de nieuwe serie: De Leeuwenwacht! Beleef de magie van Disney Junior via Telenet op kanaal 38 in Vlaanderen en op kanaal 128 in Brussel. Via Proximus is Disney Junior te ontvangen op kanaal 136.

Disney Junior maakt deel uit van de Walt Disney Company, het nummer één entertainmentmerk ter wereld. Daarnaast is het bedrijf terug te vinden in de top tien van ’s werelds grootste en sterkste merken. TWDC bestaat uit vijf onderdelen waaronder parks en resorts, studio’s, merchandise, interactive en tv- en mediadistributie. TWDC Benelux is onderdeel van TWDC Europe, Middle-East en Africa (EMEA) dat actief is in 25 landen met meer dan 6000 werknemers.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: