"'k Wil je liefst meteen vergeten. Dit doet niemand mij nog aan..."

Wie zong het nìet luidkeels mee in de zomer van 1990? Wie kocht niet één van die vele, prachtige, met goud en platinum bekroonde, succesvolle cd’s? De Van Neygens zelf liggen velen ook nog steeds na aan het hart.

Dat was duidelijk te zien tijdens hun jubileumconcerten in het Sportpaleis tijdens ‘Houden van’ afgelopen voorjaar. Deze concerten waren uniek want omwille van Eriks gezondheidsproblemen stopten ze in 2012 eigenlijk met optreden. Maar het 25-jarig jubileum van de gigahit mocht niet zomaar voorbij gaan.

En dus komen er deze herfst nog 4 intieme concerten onder de noemer "Thuis bij de Van Neygens". Het is alsof je samen met Erik, Sanne en Maartje bij de haard kan zitten genieten van een namiddag vol met warme gevoelens en al even hartelijke liedjes...

Namiddagen zoals er bij de Van Neygens thuis heel wàt waren de afgelopen drie jaar. Want al stonden ze dan niet meer op het podium, Erik en Sanne zaten niet stil. Ze werkten achter de schermen aan de carrière van hun dochter en schreven - in alle rust - tekst en muziek voor de twee albums die Maartje intussen reeds uitbracht.

Als aanloop naar de vier exclusieve concerten “Thuis bij de Van Neygens” naar aanleiding van 25 jaar ‘Veel te mooi’ maakten Erik, Sanne en Maartje Van Neygen een nieuwe versie van het ontroerende ‘Ik kom er wel doorheen’ uit Maartjes conceptalbum ‘Brussel-Berlin

Ze brachten het nummer voor de eerste keer samen tijdens de laatste aflevering van ‘Pop Up Live’. Nù is het hun nieuwe single. Een lied dat ze ongetwijfeld zullen zingen tijdens de concerten in het najaar. De concerten in Izegem en Geel zijn reeds uitverkocht, voor Lebbeke en Eeklo zijn nog enkele plaatsen te bemachtigen voor wie er snel bij is.

Tickets & Info

  • 25/10/2015 cc Lebbeke: info en tickets 09/386 96 36
  • 18/12/2015 cc Eeklo: info en tickets 09/336 42 51

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over