Het is nog maar een stipje in de verte, maar aan het eind van de tunnel schijnt de zon al. Geen groter contrast met een onheilspellende novembermaand dan de eerste drie dagen van juli, wanneer de zomer zijn officiële intrede in de hoofdstad doet tijdens Couleur Café 2016.

De 27ste editie van Couleur Café zal op Tour & Taxis plaatsvinden, van vrijdag 1 tot en met en zondag 3 juli 2016.

Vroege vogels kennen onze early bird formule al langer: voor de derde keer start de ticketverkoop met de X-Mas Pass: -15 € op de combitarieven van 2015 (met en zonder camping).

De NMBS schenkt de eerste 250 kopers bovendien gratis treinvervoer heen en terug. Het Brussels MIVB-netwerk staat zoals steeds volledig gratis ter beschikking van ons publiek en dit van vrijdag tot en met maandag. Om 's nachts terug te keren zijn er zoals steeds de Couleur Café nachtbussen.

Het warmste pakje voor elke muziekliefhebber onder de kerstboom: dit tijdelijk aanbod loopt tot 11 januari 2016. Een maand later start de officiële verkoop tegen standaardprijzen.

Wish lists

Ondertussen hengelen we naar de verlanglijstjes van ons publiek. Een paar prominenten - waaronder Eva de Roo & Pink Oculus - leggen de lat hoog op onze Facebookpagina! Wie voor 6/12 zijn of haar top 5 doorstuurt maakt bovendien kans op een combiticket voor #CoulCaf16.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Couleur Café
Datum: 
1 t.e.m. 3 juli 2016
Locatie: 
Tour & Taxis, Brussel

Reservatie:

Meer over