Ook dit jaar organiseren we weer ‘For The Record’! Het ‘platenevenement’ waarbij we de Trix Zaal ombouwen tot een gezellige platenbeurs met veel te beleven extra’s in de rand. De te noteren datum in de agenda is zondag 31 mei.

Zelf verkopen

Heb je zelf een aantal vinylplaten, cd’s, cassettes of bandshirts in de weg liggen en wil je die graag tijdens ‘For The Record’ verkopen? Stuur dan als de bliksem een mailtje naar jan@trixonline.be over meer info over het bekomen van een standplaats op deze beurs. We zijn op de eerste plaats op zoek naar muziekliefhebbers die hun eigen collectie willen uitdunnen. Spreek desnoods af met vrienden, buren, … om gezamenlijk een standplaats vast te leggen als je denkt dat je aanbod te klein is.

Randprogramma

De Antwerpse band GO MARCH zal zorgen voor het slotconcert. Intrigerende repetitieve post- en krautrock om die lege portemonnee te doen vergeten. Hou het Facebook-event en deze website de komende weken in de gaten om meer te weten te komen over de rest van het randprogramma. Er komt nog heel wat lekkers aan...

Go March

Go March is het Antwerpse instrumentale trio Philipp Weies (Manngold, Intergalactic Lovers), Hans De Prins (Shun Club) en Antoni Foscez (Meuris, Statue). Samen brengen ze uiterst opwindende repetitieve post- en krautrock die verwant lijkt aan bands als Trans Am en Maserati. Hun eerste single ‘Rise’ verschijnt op 18 mei (Unday Records/N.E.W.S.) en is het resultaat van diverse jamsessies. Zelf omschrijven ze het als “Mogwai meets Kraftwerk” en laat een hongerige band horen die op een eigenzinnige manier de grenzen tussen rock en elektronica verkent. Van dit eerste nummer uit het later dit jaar te verschijnen debuutalbum verschijnen de komende weken ook een aantal remixes, waarvan die van Psychemagik de spits mag afbijten.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
For The Record
Datum: 
Zondag 31 mei 2015
Locatie: 
Trix, Antwerpen

Reservatie:

Meer over