Zondagprogramma volledig met Laura Tesoro, Bandits, La Folie Jolie en Radio Oorwoud!

Voor het derde jaar op rij is Festival Aan Zee een GRATIS festival! Op zaterdag 23 en zondag 24 april vormen het strand en de zeedijk van De Panne opnieuw het decor voor een bruisend en muzikaal lentefestival. Festival Aan Zee is dé opener van het festivalseizoen! We hadden vorige week reeds Clouseau aangekondigd als headliner op zondag en vandaag kunnen we maar liefst vijf nieuwe namen bekend maken.

Op zaterdag 23 april zijn Urbanus & De Fanfaar top of the bill! Samen met de Brusselse rockband De Fanfaar voorziet hij zijn classics van een nieuw jasje en dat zorgt telkens voor een ongezien volkfeest. En Urbanus zou Urbanus niet zijn mocht hij tijdens deze ferme rock’-n-roll show opnieuw zijn hilarische moppeltrommel opengooien!

Op zondag 24 april brengen Radio Oorwoud & Dimitri Leue hun beestig showbalorkest naar het strand van De Panne. Radio Oorwoud startte in 2012 als een educatief project van WWF en verwoordt de natuur en haar problemen op maat van kinderen. Dat resulteert in een wervelende rockshow die garant staat voor een flinke portie milieuvriendelijk dans –en brulplezier!

Bandits waren reeds vijf jaar actief toen ze begin 2014 geselecteerd werden voor de Belgische voorrondes van het Eurovisiesongfestival. De band werd in de wedstrijd door de jury omschreven als “de jonge Clouseau”, een compliment dat ze zelf heel erg waardeerden, geen wonder dat ze meteen 'ja' zeiden op ons voorstel om in het voorprogramma van Clouseau te spelen!

La Folie Jolie is een popcoverband van het zuiverste soort! Zeven enthousiaste muzikanten spelen op spetterende wijze dé ultieme hits van vroeger en nu en laten daarbij geen publiek onberoerd. Van een kleine party tot een groot festival, van extreme hitte in de zomer tot ijzige kilte in de winter, van De Panne tot Maaseik… 1 ding is zeker: de concerten van La Folie Jolie gaan niet onopgemerkt voorbij!

What's the pressure? Jawel, Laura Tesoro mag ons land vertegenwoordigen op het Eurovisiesongfestival in Zweden en raad eens wat haar laatste festivaloptreden met band zal zijn voor ze afzakt naar Stockholm? Inderdaad, op Festival Aan Zee wuift Laura het Belgisch publiek uit met een knalconcert!

Festival Aan Zee, dat zijn sterke live concerten in een overvolle concerttent en een groot aanbod animatie & straattheater op de zeedijk. Dit alles wordt nog aangevuld met kindvriendelijke activiteiten, georganiseerd door de diensten Jeugd en Sport in samenwerking met verschillende verenigingen uit De Panne. Kortom, de perfecte start van het nieuwe festivalseizoen!

Alle nieuws i.v.m. Festival Aan Zee is te vinden op www.festivalaanzee.be

Festival aan Zee is een 2-daags festival in De Panne, georganiseerd door vzw Festival Dranouter in samenwerking met Toerisme De Panne.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Festival aan zee
Datum: 
23 en 24 april 2016
Locatie: 
De Panne
Meer over