Naast VTM NIEUWS spelen ook Joe en Qmusic kort op de bal tijdens de Amerikaanse verkiezingen. Op donderdag 8 november presenteert het Joe-ochtendduo Sven Ornelis en Anke Buckinx de hele nacht door - van 00.00 tot 06.00 - de marathonuitzending USA All The Way. Tijdens deze Amerikaanse verkiezingsnacht met Sven en Anke houden ze continu vinger aan de pols met constante updates van de uitslagen en extra nieuwsuitzendingen. Het duo belt ook geregeld met de VTM NIEUWS-correspondenten ter plaatse en heel wat Belgen die in Amerika verblijven. Sven en Anke zorgen ook voor een streepje passende muziek: ze draaien elk uur de playlist van een Amerikaanse president, samengesteld uit de hits die nummer 1 waren tijdens hun ambtsperiode.

Na deze nachtelijke marathonuitzending gaat het duo verder met hun ochtendshow tussen 06.00 en 09.00. Hier blijven Sven en Anke alles over de verkiezingen op de voet volgen.

ADIL EL ARBI IS CORRESPONDENT TER PLAATSE VOOR QMUSIC

Qmusic doet momenteel in aanloop naar de Amerikaanse verkiezingen beroep op Adil El Arbi, die in de VS verblijft voor de film Beverly Hills Cop. Tijdens de verkiezingsnacht op donderdag 8 november zal dat niet anders zijn en zal hij opnieuw als speciaal correspondent verslag van ter plaatse uitbrengen. Er staan er ook heel wat extra nieuwsuitzendingen gepland tijdens het nachtelijk programma Insomnia. Het Qmusic-duo Sam De Bruyn en Heidi Van Tielen pikt om 06.00 in met hun ochtendshow en gaat verder in op de presidentsverkiezingen.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over