Na een uitverkocht concert in Arenberg Club in februari, komt Taylor Davis terug naar Antwerpen.

Taylor Davis is een klassiek geschoolde Amerikaanse violiste, arrangeur en componist. Op haar immens populaire YouTube kanaal ViolinTay brengt ze sinds 2010 haar passie voor videogames en filmmuziek samen.

Na vijf jaar, meer dan 140 filmpjes en 190 miljoen views, is ze uitgegroeid tot één van de snelst groeiende artiesten in de digitale wereld. Davis bracht al vijf door games en film geïnspireerde albums en een kerstplaat uit, met covers uit haar favoriete videogames en films. Haar meest recente album ‘Taylor Davis’ is het eerste met eigen composities en was een schot in de roos: het kwam op nummer 10 in de Billboard Classical Charts van de VS binnen. Sindsdien geeft ze ook live concerten, waardoor haar muziek nu ook driedimensioneel een intrede maakt. Haar recentste single ‘For the Dancing and the Dreaming’ van "How to Train Your Dragon 2" kwam uit in januari 2016.

Naast kwaliteitsvolle YouTube filmpjes neemt Taylor ook vioolsolo’s op voor videospelletjes, zoals o.a. “The Banner Saga”, geschreven door de Grammy-genomineerde Austin Wintory. De Trix in Antwerpen zal op 26 oktober worden ondergedompeld in een sfeer van zwaardgevechten, helden en heldinnen en vooral ook de charmante Taylor Davis.

De ticketverkoop start op vrijdag 3 juni via greenhousetalent.be.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Taylor Davis
Datum: 
26 oktober 2016
Locatie: 
Trix, Antwerpen

Reservatie:

Meer over