Op zaterdag 27 en zondag 28 juni vindt het meest kleurrijke festival van Nederland weer plaats in de Tilburgse spoorzone! Laat je in het culturele hart van de stad verrassen door bekend en onbekend talent uit alle windstreken.

Festival Mundial is van oudsher een wereldfestival. Met roots uit meer dan 25 verschillende landen is Festival Mundial 2015 met recht ‘kleurrijk’ te noemen. Alle werelddelen zijn vertegenwoordigd. Vooruit: op Antarctica na, maar muzikale pinguïns mogen zich nog melden!

Kom swingen bij La Pegatina, Jungle By Night, Che Sudaka en Will and The People en zwijmel weg bij Xavier Rudd, Lieve Louise en Gabriel Ríos. De handjes gaan zeker de lucht in bij de hiphoppers van Kuddedieren, Mulu en Akua Naru en het dak van de Koepelhal mag eraf bij Skip&Die, DuB FX en Mr. Polska! In totaal staan er ruim 80 muzikale acts op het programma, keus genoeg dus!

Naast muziek is er volop straattheater te bewonderen, maar ook freestyle sport. Shop leuke hebbedingetjes op de Feelgood Market of werk aan je teint op het Fred’s Zandstrandje, nippend aan een fruitige cocktail. Beleef de Mega Moestuin Missie in The Urban Farm area, of laat je door één van de vele verschillende foodtrucks voorzien van de heerlijkste hapjes. Kortom: voor ieder wat wils!

Kom je ook? Er zijn nog tickets! Een dagticket voor Festival Mundial kost in de voorverkoop €22,50, een weekendticket slechts €32,50. Meer informatie over tickets, alle artiesten en meer is te vinden op www.festivalmundial.nl.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Festival Mundial!
Datum: 
27 en 28 juni 2015
Locatie: 
Spoorzone, Tilburg
Meer over