Nieuw programma De klas in 2017 op Eén

Productiehuis Woestijnvis werkt aan het nieuwe programma De klas voor Eén. In deze human interestreeks wordt een groep zestienjarigen in een klaslokaal opgewacht door een nieuwe leerkracht - iemand die de jongeren van televisie kennen. Wat als Otto-Jan Ham of Danira Boukhriss plots voor het bord staat? In De klas zien we via een inspirerende leerkracht hoe de jongeren van nu - architecten van morgen - leven en denken.

Elke week staat er een andere, bekende leerkacht voor De klas. Hij of zij gaat in dialoog met de leerlingen, confronteert hen met actuele thema's, peilt naar hun dromen en zorgen. Op hun eigen manier proberen de BV's de jongeren iets bij te brengen, iets wat ze belangrijk vinden in het leven. Maar evengoed leren ze zelf iets van de scholieren.

In De klas krijgt de Vlaming een kijk in de verschillende klassen in Vlaanderen, van de stad tot op het platteland. Het wordt een les waarin vrolijkheid en ernst elkaar afwisselen, een les met onverwachte wendingen en uitgesproken meningen.

De ploeg van De klas start binnenkort met de opnames voor dit nieuwe programma.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: