Tom Van Tongerloo
Mysteryland 2015

We hebben nog maar krap vijf weken te gaan voordat het mooiste weekend van het jaar aanbreekt. Dat lijkt ver weg, maar dat is het niet. Wees daarom op tijd als je erbij wilt zijn. In dit bericht laten wij je zien wat er nou allemaal precies wél en niet is uitverkocht.

Reguliere campingpakketten uitverkocht

De tickets voor de reguliere camping waren natuurlijk al binnen no time uitverkocht, veel andere campingpakketten volgden later. Aan die informatie heb je natuurlijk helemaal niks en daarom brengen we ook goed nieuws....

Tipi's zijn nog wel verkrijgbaar

Er zijn nog steeds compleet ingerichte één,- twee en vijfpersoonstipi's verkrijgbaar. Gezellig joh. Check vooral ook travel.mysteryland.com voor meer info.

Bohemium Premium zaterdag hartstikke uitverkocht

Voor de zondag zijn er wel nog enkele Bohemium Premium kaarten te koop, voor als je liever als VIP door het leven gaat.

Alle reguliere dag- en weekendtickets nog wel verkrijgbaar

Reguliere zaterdag- zondag- en weekendtickets zijn nog wel verkrijgbaar via tickets.mysteryland.nl (het enige echte verkoopkanaal).

Haute cuisine happen in het restaurant van Jonathan Karpathios?

Bij Mysteryland is helemaal niks te gek en daarom hebben we een echt restaurant waarbij jij een golf van culinaire orgasmes kunt verwachten. Geef je daar helemaal niks om? Dan is dat best wel gek. Mocht je wel gebruik willen maken van deze heerlijke driegangen aangelegenheid, check dan de extra's op tickets.mysteryland.nl. Wil je weten wie de chef is? Google Jonathan Karpathios dan even. Echt mega handig, zo'n zoekmachine.

EN VERGEET VOORAL NIET DE LINE-UP TE CHECKEN. HIER ZIE JE WAT ER OP ZATERDAG GEBEURT. OP ZONDAG VALT ER UITERAARD NET ZO VEEL TE BELEVEN.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: