Na een uitverkocht concert in het Wagehuys op 28/02/2015 komt Wende éénmalig terug naar Leuven met nieuw repertoire!

Wende ontwikkelde zich de afgelopen jaren als een van de meest veelzijdige artiesten en performers van Nederland. Via muzikale excursies binnen de hedendaagse-, klassieke- en popwereld blijft ze verrassen en ontwikkelde ze op die manier een eigen stem. Wende’s shows zijn theatrale reizen vol expressie! Wat ze wil is verhalen vertellen, dwars door alle genres heen.

Voor haar laatste album Last Resistance trok ze naar Berlijn en werkte er samen met twee grootheden van de elektronische undergroundscene: Tilman Hopf en Nackt. Wat volgde was een succesvolle theater- en clubtour.

Momenteel schrijft ze aan haar nieuwe album. Tijdens dit proces wil Wende in het Wagehuys haar nieuw repertoire in een pril stadium met het publiek delen.

Samen met de Red Limo String Quartet en Maarten Van Damme nodigt Wende u uit in haar wereld waarin ze een dwarsdoorsnede van haar eigen oude werk geeft en haar nieuw werk in de onderzoeksfase laat horen. Daarnaast brengt ze songs van mensen die haar inspireren: van Bowie naar Brel tot Stromae.

Wees welkom in een wereld die het oude met het nieuwe verbindt vol verwondering en kracht!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Wende
Datum: 
28 februari 2016
Locatie: 
Wagehuys
Meer over