WHATITISM :: Na een jaar stilte, zijn we back with a vengeance.

Concept blijft hetzelfde: u een kramp dansen op killer muziek. Niks meer, maar godverdomme ook niks minder. We gaan voor de blein op uw voet en de glimlach op uw gezicht. Gaat daarvoor zorgen ::

XX FAISAL XX

Misschien kent u hem wel van zijn wekelijkse radioshow op Studio Brussel. Misschien van zijn sets op Pukkelpop, Feest in het Park, Tomorrowland of Laundry Day. Misschien van zijn remixes, edits en producties die de wereld rond gaan. Of misschien is het gewoon tijd om hem te leren kennen. Want Faisal is naar onze bescheiden mening het beste wat de nieuwe garde dj’s te bieden heeft. De jongeman (22) rijgt naadloos hip hop, funk, house, disco en future beats aan elkaar in een onweerstaanbare muzikale trip. Om hem helemaal zijn altijd verrassende ding te kunnen laten doen, speelt de Limburgse Antwerpenaar een speciale set van 3 uur. One for the music lovers.

Warm-up en cool-down zoals steeds door uw gastheren WHAT IT IS, met hun trademark funkhophousebreaksbassaton-thing.

Schade beperkt op 5 euro. Tickets alleen te koop aan de avondkassa. (We’re not in it for the money, we just love music. Met deze prijs denken de organisatoren break even te draaien. Alles wat daar bovenop komt, gaat naar Klavertje Vier, een vzw die kankeronderzoek ondersteunt.)

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Whatitism ft Fasial
Datum: 
Zaterdag 28 november 2015
Locatie: 
Trix, Antwerpen

Reservatie:

Meer over