Op dinsdag 23 augustus en woensdag 24 augustus worden de terugwedstrijden in de Play-Offs van de Champions League gespeeld. Morgen, dinsdag 23 augustus 2016, trekt FC Porto naar het Stadio Olimpico in Rome voor de terugwedstrijd tegen AS Roma. In het City of Manchester Stadium staat Steaua Boekarest voor een haast onmogelijke opdracht tegen Manchester City in de terugwedstrijd op woensdag 24 augustus 2016.

AS ROMA - FC PORTO OP DINSDAG 23 AUGUSTUS OM 20.20

Vorige week speelden FC Porto en AS Roma in de heenwedstrijd 1-1 gelijk. AS Roma kwam op voorsprong na een own goal van FC Porto-speler Felipe. Rode Duivel Thomas Vermaelen maakte een zeer ongelukkig debuut en kreeg voor de rust nog rood. FC Porto kwam gelijk na een penalty van Silva.

AS Roma-speler Radja Nainggolan heeft gemengde gevoelens na het gelijkspel: “Voor de rust had het 3 of zelfs 4-0 kunnen zijn. We creëerden veel kansen, maar we konden maar één keer scoren. Na de rode kaart voor Vermaelen, moesten we meer verdedigen. Maar we hebben goed standgehouden en we stonden er als een team. Iedereen was gemotiveerd en we speelden een goede eerste helft. We staan in een goede positie voor de terugwedstrijd in Rome.”

Het wedstrijdcommentaar van de terugwedstrijd op dinsdag 23 augustus 2016 wordt verzorgd door Peter Morren en Tom Soetaers. Tom Coninx krijgt gezelschap van analist Marc Degryse. Daarnaast is er ook een uitgebreide samenvatting van de terugwedstrijd in de Play-Offs tussen AS Monaco en Villarreal. Floris Geerts zorgt voor het wedstrijdcommentaar.

MANCHESTER CITY - STEAUA BOEKAREST OP WOENSDAG 24 AUGUSTUS OM 20.20

Ook Steaua Boekarest en Manchester City stonden vorige week tegenover elkaar voor de terugwedstrijd in de Play-Offs. Manchester City behaalde met de verpletterende 0-5 winst haar beste resultaat in een heenwedstrijd in de Champions League-competitie en komt zo heel dicht bij de groepsfase. Sergio Agüero was de man van de match met zijn drie doelpunten in de 0-5-zege.

Dirk Deferme en Marc Degryse staan in voor het wedstrijdcommentaar van de terugwedstrijd op woensdag 24 augustus 2016. Tom Coninx ontvangt analisten Aad De Mos en Jan Boskamp in de studio. Ook de samenvatting van de wedstrijd tussen Rostov en Ajax zal te zien zijn bij 2BE. Het wedstrijdcommentaar is van Floris Geerts.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over