Tom Van Tongerloo
Winter Park Festival 2016

Jawohl, de line up van Winter Park Festival is compleet! Op zaterdag 5 november 2016 keert het ijskoude muziek festival voor de derde keer terug op Aquabest bij Eindhoven. Op de grootste guilty pleasure van het zuiden worden drie stages gevuld met de aller heetste artiesten die van 13:00 tot 23:00 uur de spectaculaire party pistes zullen gaan bedwingen. Waaghalzen opgelet want niemand minder dan Tony Junior, Ruthless & Jebroer, The Darkraver, Childsplay, Puinhoop Kollektiv, B-Front, Frequencerz, Einmusik (live), Man With No Shadow en nog veel meer artiesten razen met een rotvaart over de verse sneeuw van Winter Park Festival 2016! Haal dat foute skipak maar weer uit de mottenballen, strijk de thermo onderbroeken maar vast glad en wapen jezelf tegen de kilo’s rondvliegende confetti. Winter Park Festival is zurück!

Main stage by Café Costa
Wie dit jaar op Lakedance is geweest weet wat Winter Park Festival allemaal in huis heeft. Na twee knotsgekke en succesvolle hostings gaat er op 5 november zonder dolle gewoon weer een tandje bij. De grote vrienden van Café Costa, het gezelligste feestcafé van Eindhoven, hosten namelijk dit jaar de Mainstage van Winter Park Festival! Tot en met je enkels in de confetti, sitdowns, polonaises en opblaasdieren, helemaal niks blijft bespaart. Van Electro en House tot Urban en Hardstyle, het vliegt allemaal door de speakers van de main stage. Om de temperatuur direct omhoog te vlammen tot ver boven het vriespunt staat speciaal voor Winter Park Tony Junior achter de decks. Op het onderdeel Freestyleskiën zal Ruthless samen met special guest Jebroer en cult-held The Darkraver zorgen voor een ware lawine aan gekkigheid. De aprés ski talenten van Childsplay en Puinhoop Kollektiv overwinteren dit jaar ook op Winter Park Festival en zijn niet bang om in volle vaart iedereen op slee-touw te nemen. Ook Freddy Moreira zal zijn skills laten horen en de kachel bij iedereen flink opstoken. De line up wordt compleet gemaakt door die sehr gemütlichen mannen van Lampegastuh, Sylvie Thijs en Tiago Marques.

Kletskoek
Vertoeven in de Kletskoek area is zo fijn als boarden op verse sneeuw. ‘Langlaufen’ wordt ‘langdansen’ want met de heerlijke muziek van niemand minder dan onze oosterbuurman Einmusik (live) door de speakers is Kletskoek dé plek om alles weer even op een rijtje te krijgen. The Man With No Shadow houdt het Kletskoek gehalte lekker hoog met een stevige dosis aan deephouse, techhouse en techno. Wouter S zal tussen alle sneeuwbalgevechten door een mix van (tech)house, groove en funk de area in pompen en om de line up helemaal compleet te maken staan Entourage en Jay Swiff in de startblokken om hun steentje bij te dragen aan de meest legendarische aprés-skivakantie in eigen land!

RausHaus by ST8MENT
Vorig jaar maakten de koukleumen van Winter Park al kennis met het berghutje “RausHaus”. Dit jaar wordt RausHaus gehost door Eindhovens harddance organisatie ST8MENT en zal de RausHaus area een flinke upgrade krijgen tot volwaardige hardstyle area. Bij Raushaus stamp je zonder moeite de snowboots schoon met poederbazen als B-Front en Frequencerz aan het roer. Op deze donkerzwarte piste wagen ook Da Tweekaz en Sub Zero Project zich aan een dollemansrit richting het dal met een stevige portie hardstyle. De Raushaus line up wordt compleet gemaakt door Sephyx, oude bekende Dizz Funktion en de winnaar van de ST8MENT DJ Contest.

ST8MENT DJ-Contest
De Winter Park Festival line-up is helemaal rond, maar er is nog speciaal één plekje in de RausHaus line-up gereserveerd. Dit plekje wordt toegekend aan de winnaar van de ST8MENT DJ Contest. Talentvolle hardstyle DJ's uit de regio die altijd al op een festival hebben willen draaien én vinden dat hun DJ skills zeker niet onopgemerkt moeten blijven, kunnen deelnemen aan de DJ Contest door een vette set in elkaar te mixen. De mix moet een minimale lengte van 30 minuten hebben en passen in de muziekstijl van de RausHaus area. Om mee te doen kunnen alle RausHaus DJ’s in spé hun mix uploaden op Mixcloud.com en een linkje van de mix sturen naar info@st8ment.nl.

Ticketverkoop
De ticketverkoop gaat harder dan ooit. De eerste twee fases, -10 ºC en -5ºC zijn allebei al volledig uitverkocht! Op zaterdag 5 november toch nog in de meest foute winteroutfit komen shinen op Winter Park 2016? Koop dan nu een reguliere 0ºC ticket voor maar €29,50 (ex fee). Deze tickets zijn gemakkelijk te verkrijgen via www.winterparkfestival.nl.

  • Fase 1: -10°C Early Bird tickets € 19,50 (ex fee) Uitverkocht!
  • Fase 2: -5°C Early Bird tickets € 24,50 (ex fee) Uitverkocht!
  • Fase 3: -0°C Regular tickets € 29,50 (ex fee)

Volg Winter Park Festival
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, de line-up release en overige belangrijke info omtrent Winter Park Festival op de website en de officiële Winter Park Festival Facebook pagina.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: