Gert Verhulst laat vanaf maandag 1 augustus zijn kwelgeesten los op het praatgrage Zeg eens Euh!- panel. In een gloednieuw decor zullen vier panelleden dagelijks een volledige minuut praten over een opgelegd onderwerp zonder ‘Euh’ te zeggen, zonder een verboden woord uit te spreken en zonder naast te kwestie te kletsen. In twee rondes gaat het panel op zoek naar twee bekende Vlamingen die het aan het einde van de aflevering tegen elkaar opnemen.

In de eerste aflevering komen we tussen de euh’s door ook te weten of Karen Damen last heeft van een ochtendhumeur, de plaatsen der lichaamsbeharing van Herman Verbruggen, waarover de eerste spreekbeurt van De Mol Gilles Van Bouwel ging (over de panda) en de hormonen van Maaike Cafmeyer.

Vier weken lang zorgt Gert Verhulst voor vreemde thema's, kromme verbuigingen der zinnen, bijzondere woordvondsten en maffe verhalen. Van maandag tot donderdag en in willekeurige volgorde doet hij dat samen met Jelle De Beule, Maaike Cafmeyer, Karen Damen, Margriet Hermans, Herman Verbruggen, Jacques Vermeiren, James Cooke, Koen Crucke, Rani De Coninck en Gilles Van Bouwel.

Zeg eens Euh! vanaf maandag 1 augustus om 20u35 op VIER.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: