Sinds vorig jaar heeft Xander De Rycke er een project bij. Naast zijn stand-up voorstellingen en podcast "Mosselen om Half Twee" trekt hij jaarlijks op tournee met "Xander De Rycke houdt het voor bekeken" (HHVB). Een comedy special waarin hij het voorbije televisie- en filmjaar in Vlaanderen analyseert. De nieuwe en tweede editie van HHVB gaat in première op 3 en 4 oktober 2017 in Aalst.

Xander De Rycke bewees zich afgelopen zomer nog een waar filmliefhebber als presentator van Cinema Canvas. In augustus besprak hij wekelijks 3 filmklassiekers, samen met centrale gasten als Michaël Roskam en filmkenners als Gertjan Willems. Ook zijn liefde voor televisie blijft groot. Getuige daarvan zijn column in Knack Focus en zijn presentatie op de recentste editie van Nacht van de Vlaamse Televisiesterren.

Met "Xander De Rycke houdt het voor bekeken" heeft de comedian een manier gevonden om beide passies te combineren. In deze jaarlijks terugkerende conference geeft De Rycke het publiek een scherpzinnige en humoristische analyse van het Vlaamse tv- en filmlandschap. Dit najaar neemt hij alles van september 2016 tot september 2017 onder de loep. Van 'Beau Séjour' tot 'Ligt er flan op de Mont Blanc' en van 'King of the Belgians' tot De Romeo's film. Oftewel, van sterke fictie tot zwakke reality en van kaskrakers tot box office flops. Niets is aan zijn blik ontsnapt.

De HHVB show van vorig jaar is nog steeds (integraal en gratis) te bekijken op YouTube.
Voor de volledige show, check: youtu.be/LHoM2apLRxk
Voor een kort fragment, check: youtu.be/CFvxPE_j1G8

► De nieuwe HHVB show gaat op 3 en 4 oktober 2017 in première in Aalst.
► De volledige tourlijst kan je hieronder vinden.
► Voor info & tickets kan je terecht op www.hhvb.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over