Een gezellige en bevlogen brainstorm, een dagje zwoegen op het strand en tien dagen hard werk van regisseur Mathieu Stevens en zijn team hebben een prachtige en bij voorbaat legendarische videoclip opgeleverd voor “Adem”. Met grote dank aan Mathieu zelf, een aantal supergemotiveerde figuranten (jong en oud) en enkele die-hard fans. Kijk, deel, kijk nog eens en vooral: zeg het voort!

Bekijk de videoclip hier.

Clubtour 'Tijd is alles'

Met enige trots kunnen we melden dat ons releaseconcert in Het Depot te Leuven op 14/12 nu al uitverkocht is. Bedankt aan onze Leuvense fans om ons voor het vijfde album op rij op een uitverkochte show te trakteren!

Gelukkig zijn er wel nog tickets voor deze optredens:

Release album + full-band promo in Bilbo, Leuven

Vrijdag 27 oktober is het zover: de release van ons zesde album “Tijd is alles”. Het wordt een zotte week, dit staat alvast op het programma: een live-sessie bij De Madammen op Radio 2 (dinsdag) en bij Ayco op Radio 1 (donderdag). Woensdag ondernemen we ook een eerste promotrip naar Hilversum (later meer daarover).

...en als kers op de taart:

Vrijdag 27/10 om 14u30: een full band promo-concert in de Bilbo in Leuven.

Een unieke kans om een aantal nieuwe nummers live horen én je album (CD of vinyl) op dag één aan te schaffen. Signeersessie inbegrepen. Tot vrijdag dus!

Try-out Nazareth: zaterdag 28 oktober

Wie niet in de Bilbo in Leuven geraakt, krijgt op zaterdag een herkansing om nog meer nummers live te horen én het nieuwe album op dag 2 in je bezit te krijgen.

28/10 - CC Nova (Nazareth)

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over