Net voor de zomer bracht Kenny Philippaars zijn eerste solo-single ‘In Mijn Armen’ uit. Als Youston wil hij duidelijk maken dat hij Get Ready! ontgroeid is en vastbesloten is om het op eigen kracht te maken. Dat statement wordt meteen kracht bijgezet met zijn tweede single ‘Volg Mij’; een swingend feel-good nummer dat op 14 september uitkomt.

Een strak, Nederlandstalig en poppy repertoire. Dat is wat Kenny ons net voor de zomer beloofde. En hij heeft woord gehouden. Zijn eerste single ‘In Mijn Armen’ werd gekenmerkt door een eigentijdse sound waarbij vooral het poppy refrein in de oren bleef hangen.

‘In Mijn Armen’ werd goed onthaald door heel wat radiozenders en dook ook op in heel wat landelijke hitparades. Meer nog: het nummer stond zelfs enkele weken genoteerd in de Vlaamse Ultra Top 50. Een mooiere start van zijn solo-carrière kon Youston zich niet wensen!

Spiegel

Nu de zomer stilaan op z’n laatste benen loopt, vindt Youston het hoog tijd om te beginnen aan een nieuw muzikaal avontuur. “Belangrijk bij de songkeuze voor de opvolger van ‘In mijn armen’ is dat het nummer positiviteit en energie uitstraalt,” zegt Youston. “Ik ben zelf een bezige bij en probeer positief in het leven te staan en dus wil ik dat de nummers die ik ben een soort afspiegeling zijn van mijn persoonlijkheid.”

‘Volg mij’ is opnieuw een nummer geworden met een zeer herkenbare melodie. Het is een song waarbij je instant een goed gevoel krijgt en waarbij het haast onmogelijk is om stil te blijven staan. Alsof Youston wil zeggen: ‘stoelen en tafels aan de kant, volg mij én we gaan er een lap op geven!’. Wat zeker bijdraagt aan de opgewekte sfeer van het nummer is het swingend koortje en het stukje parlando waar Youston zich bijna op het einde aan waagt!

‘Volg Mij’, de nieuwe single van Youston is vanaf 14 september verkrijgbaar als download in de iTunes Store.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over