In 2012 werden Yuko Yuko's nummers opgepikt door Mexicaanse bloggers. Nog voordat maar iemand in Nederland wist wie hij was bracht hij daar 2 EP's uit op Badpop en RVRB Music. Yuko Yuko is het nostalgic­psychpop solo­project van Elias Elgersma. Deze jonge Nederlander produceert deze uit verveling gedreven en door het internet geïnspireerde hits in rap tempo en brengt deze live ter gehore met een energieke band.

Wooly Mammoths

Wooly Mammoths is een vijfkoppige band uit Brussel, oorspronkelijk een mysterieus soloproject van zanger Sean Michael Raab. Na de selectie als finalist van De Nieuwe Lichting 2014 en een livesessie op Studio Brussel, groeide Wooly Mammoths uit tot een volwaardige band. Ze hebben een frisse, psychedelische, zomerachtige sound die de grenzen van pop en psychedelica aftast.

Ballet Dancer

Het trio muzikanten van Ballet Dancer speelde in het verleden al samen in diverse andere bands als Wixel, Guernica, Bloedrood en a people you may know. Als Ballet Dancer brengen ze indierock met invloeden van o.a. Modest Mouse, Sonic Youth en Pavement.

"Hello! We've got a band. Ballet Dancer. We play rock music, we make sound, we love noise, yet some of it is quiet." - Ballet Dancer

Felix Pallas

Ontstaan in het begin van 2013 en u misschien wel bekend als finalist van Stu Bru's Nieuwe Lichting of Red Bull's Bedroom Jam. De band omschrijft zichzelf als een fris en zoet, doch donker lentebriesje. In september 2014 brachten ze hun debuut-EP '2S4T' uit in eigen beheer met niemand minder dan James Sanger als producer.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Yuko Yuko
Datum: 
Donderdag 21 mei 2015
Locatie: 
Trix, Antwerpen

Reservatie:

Meer over