Zac Efron, Emily Ratajkowski en regisseur Max Joseph stellen op woensdag 12 augustus om 18u ‘We Are Your Friends’ voor in Kinepolis Lomme, net over de Franse grens. Omdat Lomme zich op een steenworp van ons land bevindt, legt Kinepolis ook een zaal in die exclusief voor Belgische fans bestemd is. Kinepolis mag in totaal een dikke 250 Belgen verwelkomen. Wil je hier absoluut bij zijn? Rep je dan naar www.kinepolis.be. ‘We Are Your Friends’ is vanaf 26 augustus ook te zien in de Belgische Kinepolis zalen.

Een rode loper, handtekeningsessies, fotosessies,... Het wordt een onvergetelijke avond want de castleden komen tot in de filmzaal over ‘We Are Your Friends’ vertellen. Een dj sluit de avond af met een spetterend feestje!

‘We Are Your Friends’ vertelt het verhaal van de 23-jarige dj Cole (Zac Efron) die overdag rondhangt met zijn vrienden en 's avonds aan die ene track werkt die hem wereldberoemd moet maken. Dit alles verandert wanneer hij de oudere dj James (Wes Bentley, The Hunger Games) ontmoet. James belooft de dromen van Cole waar te maken, maar dan valt Cole op Sofie (Emily Ratajkowski), de charmante vriendin van James...

Over Kinepolis

Kinepolis Group ontstond in 1997 uit een fusie van twee familiale bioscoopgroepen, en werd beursgenoteerd in 1998. Kinepolis staat voor een innovatief bioscoopconcept dat als baanbrekend geldt binnen de sector. Kinepolis Group telt 35 bioscopen, verspreid over België, Nederland, Frankrijk, Spanje, Zwitserland en Polen. Naast haar bioscoopactiviteit is de groep ook actief in filmdistributie, eventorganisatie, schermreclame en vastgoedbeheer. 2.100 medewerkers zetten zich elke dag in om miljoenen bioscoopbezoekers een onvergetelijke filmbeleving te bezorgen.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: