Fear the Walking Dead vanaf 7 oktober

De successerie in de States, Fear The Walking Dead, is vanaf 7 oktober om 21u. te zien op Sundance TV. Seizoen 2 start aansluitend vanaf 18 november. SundanceTV toont graag het succesnummer van haar zusterkanaal AMC, waar het in het voorjaar in première ging. Op deze manier kunnen nog meer kijkers in Vlaanderen de serie (her)bekijken of de draad oppikken.

De bloeddorstige horrorserie, die evengoed thema’s als familiewaarden, opvoeding, druggebruik en seksualiteit aansnijdt, is ontstaan als zusterreeks van de wereldwijde succesreeks The Walking Dead. Fear The Walking Dead, gaat terug naar het begin van de zombie-apocalyps. We volgen Madison en Travis en hun nieuw samengesteld gezin. Hun familieleven en bijbehorende troubles krijgen een totaal andere wending wanneer plots er een onbekende epidemie uitbreekt en de eerste zombies opduiken. Het normale leven in de stad stuikt in elkaar en Madison en Travis krijgen ongevraagd het gezelschap van de Latino- barbier Daniel en zijn gezin, Ze worden genoodzaakt samen op te trekken terwijl buiten de chaos toeneemt …

Uitvoerend producenten van Fear the Walking Dead zijn Robert Kirkman, Gale Anne Hurd, Greg Nicotero, David Alpert en showrunner David Erickson.

De productie is in handen van AMC Studios. In deze reeks, opgenomen in Los Angeles, verschijnen Kim Dickens als Madison, Cliff Curtis als Travis, Frank Dillane als Nick, Alycia Debnam-Carey als Alicia, Elizabeth Rodriguez als Liza, Ruben Blades als Daniel, Mercedes Mason als Ofelia en Lorenzo James Henrie als Chris.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: