Nog helemaal in de wolken na je weekendje Tomorrowland? Nagenieten van het festival, en dromen van de volgende editie, kan met de Secret Kingdom Of Melodia CD. Zes van ’s werelds grootste dj’s delen hun exclusieve mash-ups.

Op de cd vind je remixes van Armin van Buuren, Dimitri Vegas & Like Mike, Martin Garrix, Oliver Heldens, Robin Shulz en Steve Angello. De compilatie verschijnt in een luxe mediabook, mét zachte...

De fans van One Direction zullen gisternochtend niet snel vergeten. De boys van One Direction lanceerden namelijk hun nieuwste single ‘Drag Me Down’ in het grootste geheim gisterenochtend om 07:30.

Het effect bleef niet uit want de single steeg onmiddellijk door naar de nummer 1 plaats in iTunes! Het is de eerste song dat ze uitbrengen met hun vieren en de voorloper van hun vijfde album dat in November in...

Fidelis Fortibus is de nieuwe voorstelling van het charismatische Circus Ronaldo. We ontmoeten een clown die alleen (of eenzaam?) ronddoolt in een circustent die al even tot het verleden behoort. Door de ideale verhouding tussen zware stilte en lichte slapstick zorgt theater- en grappenmaker Danny Ronaldo ook deze keer weer voor een voorstelling die elke seconde boeit en genadeloos doet snakken naar meer.

We worden geconfronteerd met oud verdriet en...

Donderdagochtend werd Pedro Elias vader van Rover, een zoon die gelukkig de looks en brains van zijn moeder Evelien meekreeg. Eerder deze maand beviel ook Elodie Ouedraogo en werden Jelle De Beule en Otto-Jan Ham vader. Pedro Elias schitterde eerder in De Slimste Mens, Achter de Rug en Bloot en Speren. Op dit ogenblik is hij druk in de weer met de opnames van De Idioten.

In dit programma zoekt...

Eerder werd al aangekondigd dat VTMKZOOM dit najaar een gloednieuwe fictiereeks zal uitzenden: Kattenoog – Het Geheim van de Griezelclub. De opnames voor de reeks in Deurle, Berlare en Oostakker zijn deze maand gestart. In deze griezelreeks op kindermaat staan mysterie, spanning én humor centraal. Kattenoog kan rekenen op een sterke cast met onder meer Ian Thomas, Kürt Rogiers, Eline de Munck en Urbanus. De opnames lopen nog tot september....

Met nog eens acht namen neemt de muziekaffiche van Leffingeleuren stilaan vaste vorm aan. Jammer genoeg ook één afzegging, Jack Savoretti kan er jammer genoeg niet bij zijn. Vanaf vandaag kan je online tickets kopen voor Leffingeleuren, de lokale voorverkoop start maandag.

Om het nieuwe idee kracht bij te zetten worden de tickets ook gevoelig goedkoper. Het ontmoeten van mensen, het genieten van de muziek en de omgeving, het ontdekken...

Na tien dagen bouwen begint het terrein van Solar Weekend tot wasdom te komen. Vandaag om 12.00 uur verwelkomde Solar Weekend de eerste bezoekers voor de uitverkochte camping, zij kunnen gaan genieten van een divers campingprogramma. Zaterdag om 11.00 uur openen de deuren van het festival zelf.

Vandaag werden de laatste campingkaarten voor Solar Weekend verkocht. Net als in voorgaande jaren heeft Solar Weekend dus weer een uitverkochte camping. Voor...

Het begon voor Eveline Cannoot allemaal 10 jaar geleden met het VTM-programma Star Academy. Naast het acteren kwam al snel de liefde voor muziek. Samen met Filip D'haeze zette ze 3 jaar lang elke tent op z'n kop en dit onder de formatie WHOOPZ!, maar toch koos ze 5 jaar geleden om solo verder te gaan...en tot op de dag van vandaag heeft ze geen moment meer stilgezeten.

Een jaar...

Over een kleine 10 (!) dagen is er een nagelnieuwe AFF-editie! Op 7 & 8 augustus kan u in ruil voor minstens 3 gebruikte batterijen ruim 35 binnen- en buitenlandse acts komen ontdekken. En omdat AFF op verrassing blijft mikken voegen we vandaag nog 2 acts toe!

Met PETER KERNEL komt op 8 augustus een rasechte indie-act naar Genk. Peter Kernel is een driekoppig gezelschap met thuisbasissen in Canada,...

Op woensdag 5 augustus brengt Peter Van de Veire voor de laatste opname van Pop up live een artiestenlijst mee om u tegen te zeggen. Op het Rondplein in Mol maakt onder andere de internationale ster Mika zijn opwachting. Ook een heleboel Vlaamse artiesten zorgen voor een sterke affiche:

  • Gers Pardoel zingt 'Louise' en 'Festivals';
  • Maartje, Erik en Sanne zingen 'Ik kom er wel doorheen';
  • K's Choice komt langs met
  • ...

Op zaterdag 26 september 2015 vindt de 1e editie van het festival plaats, met een keur aan nationale en internationale rock act bij elkaar. Het hagelnieuwe concertgebouw de Basiliek zal de basis worden van dit jaarlijks terugkerend christelijke rockfestival. Tijdens de 1e editie van Rock Alive zullen ze flink gaat uitpakken met nieuwe en oude bands. Met als absolute headliners: Jerusalem en HB!

Rock Alive heeft als nieuw festival in...

Pagina's