Eline De Munck zal binnenkort op VIJF te zien zijn in Be You(tiful), een gloednieuw programma in het teken van vrouwen en hun lichaam. Samen met haar soulsister Lies zal ze de buikaflevering voor haar rekening nemen.

Eline en Lies vervolledigen daarmee de vier zussenduo's die al eerder bekend waren. Eva en Ella Daeleman starten op 2 september met een aflevering over borsten, Tanja en Mieke Dexters hebben het over...

Vanaf 2 september 2015 is het zo ver voor acteur, presentator, zanger en scenarist Jonas Van Geel. Met zijn eigen personalityshow geeft hij twee keer per week rendez­vous in de Vlaamse huiskamer.

In Jonas & Van Geel staan comedy, live muziek, talk en verrassingen centraal. Zowel op woensdag als op vrijdag verwondert Jonas de kijker én zijn bekende gasten met komische acts, filmpjes en muzikale hoogstandjes.

Elke aflevering van de...

VIJF start vanavond met Be You(tiful), een gloednieuw programma in het teken van vrouwen en hun lichaam. Eva Daeleman en haar zus Ella bijten de spits af en hebben het over borsten, van cupmaat tot tepelhof. En die borsten toont Be You(tiful) in alle vormen en maten, in al hun eigenheid en zonder schroom.

Eva en Ella krijgen hiervoor de hulp van vrouwen- en bijgevolg ook borstenkenners Jani Kazaltzis –...

Je hoort het quizmasters over heel de wereld zeggen: “Probeer vooral rustig te blijven!”. Vanaf nu is er slechts één quizmaster die deze zin met recht en reden mag uitspreken. In de nieuwe Eén-quiz Kalmte kan u redden gaat Tom Lenaerts vanaf zondag 13 september op zoek naar quizzers die niet alleen veel weten, maar die daarbij ook hun gierende zenuwen onder controle kunnen houden.

Vijf sympathieke Vlamingen strijden tegen...

Armada Captivating

Nadat enkele weken geleden werd onthuld dat 'Armada Captivating' tijdens ADE 2015 op 14 oktober in de Undercurrent losgaat, is de volledige line-up van het evenement bekendgemaakt. Naast Andrew Rayel, David Gravell, Disfunktion, Heatbeat, John Dahlbäck, KhoMha, Mark Sixma, Rodg, Ruben de Ronde en een special guest zijn nu ook Husman, Jochen Miller, Lush & Simon, Sandro Silva en (S)Haan aan de line-up toegevoegd.

Het evenement Armada Captivating...

Dancehall en reggae legende Shaggy is back ! Na het enorme wereldwijde succes van zijn hits als "Boombastic", "It Wasn't Me" en "Angel", brengt hij nu een nieuwe single uit: "I Need Your Love".

De flamenco gitaar, percussie en het reggaeton ritme geven je meteen zin om te dansen. Ontdek "I Need Your Love" hier: https://www.youtube.com/watch?v=3Z2ZqNckxHE...

Nieuwe song Cutting Room Floor streaming op facebook pagina van BSF-fan

Op 25 september brengt BoySetsFire hun zesde album uit via het eigen End Hits Records. Het album is zelfgetiteld en markeert een verschuiving in thematiek. Waar de band in het verleden vaak ageerde tegen de heersende orde en vooral de misstanden in het kapitalistische systeem, focust de band zich op Boysetsfire op het overkomen van al deze problemen. De...

n 2016 staat Danny Fabry 45 jaar op de planken, maar de immer sympathieke zanger doorkruist nog steeds met het enthousiasme van een beginneling het ganse Vlaamse land om zijn talrijke optredens af te werken en blijft zijn trouwe publiek op tijd en stond verwennen met leuk nieuw werk! Zo ook nu weer, want Danny levert met zijn nieuwe single 'Duizend Keer' een onvervalste oorwurm af. Een ambiancevol, origineel nummer,...

De legendarische Charles Aznavour (91!) keert op dinsdag 17 November voor de laatste keer terug naar Vorst Nationaal. Dit in het kader van zijn "farewell tour"!

Charles Aznavour laat optekenen dat het een blije weerzien is met een plek dat hem zoveel mooie herinneringen gegeven heeft.

Charles Aznavour één van de grootste singer songwriters aller tijden

De Franse zanger Charles Aznavour wordt beschouwd als een van de grootste singer/songwriters aller...

Trijntje, Edsilia, Glennis, Berget en Candy presenteren met trots hun nieuwe single Feel Good. Net als voorgaande singles I’ll Carry You en Up Till Now onderstreept Feel Good de nauwe band tussen de Ladies. De nieuwe single is vanaf vandaag beschikbaar via iTunes (https://itun.es/nl/BVWP9) en streamdiensten.

Berget: “Feel Good past ons als een jasje. De sound is écht Ladies of Soul: swingend, soulvol, catchy en vrolijk. Het onderstreept...

Er werd de voorbije weken al heel wat gespeculeerd over de toekomst van het ter ziele gegane Noxx. Na de aankondiging dat het concept werd stopgezet en dat er zou gewerkt worden aan een opvolger, gingen al snel de poppen aan het dansen. Vandaag wordt een nieuw project aan de wereld voorgesteld: IKON.

IKON kondigt zich aan als een nieuw revolutionair nightlife project dat veel meer moet worden dan de...

Pagina's