Het grootste alternatieve festival van de Benelux viert dit jaar zijn 30e verjaardag! Elk jaar opnieuw zaken meer dan 135.000 bezoekers af naar Kiewit! Reden genoeg om de strafste bands van de afgelopen 30 jaar te verzamelen op 4 CD’s!

CD1

  1. Foo Fighters - The Pretender
  2. Muse - Bliss
  3. The White Stripes - The Hardest Button To Button
  4. Queens Of The Stone Age - Make It Wit Chu
  5. ...

RCA Records en Syco Music kondigden gisterenavond aan dat Zayn zijn eerste solo album bij RCA Records zal uitbrengen.

Simon Cowell zegt het volgende over de nieuwe samenwerking: “With RCA, Zayn has the perfect label to work with on his solo career. They are excited about working with him and I am sure whatever they release together will be special.”

Peter Edge en Tom Corson van RCA: “Zayn’s a genius...

De vier arena’s en twee van de drie theaters van de Sportpaleisgroep veroverden een plaats in het halfjaarrapport van het Amerikaanse muziekblad Pollstar bij de 100 best verkopende concertzalen ter wereld. Met 1,8 miljoen bezoekers kan de Sportpaleisgroep terugblikken op een succesvol eerste volwaardig seizoen.

Het Sportpaleis prijkt in Pollstars halfjaaroverzicht (1 januari - 30 juni 2015) op de 41ste arenaplaats met 177.979 verkochte concerttickets. Vorst Nationaal staat met 139.619...

Nog helemaal in de wolken na je weekendje Tomorrowland? Nagenieten van het festival, en dromen van de volgende editie, kan met de Secret Kingdom Of Melodia CD. Zes van ’s werelds grootste dj’s delen hun exclusieve mash-ups.

Op de cd vind je remixes van Armin van Buuren, Dimitri Vegas & Like Mike, Martin Garrix, Oliver Heldens, Robin Shulz en Steve Angello. De compilatie verschijnt in een luxe mediabook, mét zachte...

De fans van One Direction zullen gisternochtend niet snel vergeten. De boys van One Direction lanceerden namelijk hun nieuwste single ‘Drag Me Down’ in het grootste geheim gisterenochtend om 07:30.

Het effect bleef niet uit want de single steeg onmiddellijk door naar de nummer 1 plaats in iTunes! Het is de eerste song dat ze uitbrengen met hun vieren en de voorloper van hun vijfde album dat in November in...

Fidelis Fortibus is de nieuwe voorstelling van het charismatische Circus Ronaldo. We ontmoeten een clown die alleen (of eenzaam?) ronddoolt in een circustent die al even tot het verleden behoort. Door de ideale verhouding tussen zware stilte en lichte slapstick zorgt theater- en grappenmaker Danny Ronaldo ook deze keer weer voor een voorstelling die elke seconde boeit en genadeloos doet snakken naar meer.

We worden geconfronteerd met oud verdriet en...

Donderdagochtend werd Pedro Elias vader van Rover, een zoon die gelukkig de looks en brains van zijn moeder Evelien meekreeg. Eerder deze maand beviel ook Elodie Ouedraogo en werden Jelle De Beule en Otto-Jan Ham vader. Pedro Elias schitterde eerder in De Slimste Mens, Achter de Rug en Bloot en Speren. Op dit ogenblik is hij druk in de weer met de opnames van De Idioten.

In dit programma zoekt...

Eerder werd al aangekondigd dat VTMKZOOM dit najaar een gloednieuwe fictiereeks zal uitzenden: Kattenoog – Het Geheim van de Griezelclub. De opnames voor de reeks in Deurle, Berlare en Oostakker zijn deze maand gestart. In deze griezelreeks op kindermaat staan mysterie, spanning én humor centraal. Kattenoog kan rekenen op een sterke cast met onder meer Ian Thomas, Kürt Rogiers, Eline de Munck en Urbanus. De opnames lopen nog tot september....

Met nog eens acht namen neemt de muziekaffiche van Leffingeleuren stilaan vaste vorm aan. Jammer genoeg ook één afzegging, Jack Savoretti kan er jammer genoeg niet bij zijn. Vanaf vandaag kan je online tickets kopen voor Leffingeleuren, de lokale voorverkoop start maandag.

Om het nieuwe idee kracht bij te zetten worden de tickets ook gevoelig goedkoper. Het ontmoeten van mensen, het genieten van de muziek en de omgeving, het ontdekken...

Na tien dagen bouwen begint het terrein van Solar Weekend tot wasdom te komen. Vandaag om 12.00 uur verwelkomde Solar Weekend de eerste bezoekers voor de uitverkochte camping, zij kunnen gaan genieten van een divers campingprogramma. Zaterdag om 11.00 uur openen de deuren van het festival zelf.

Vandaag werden de laatste campingkaarten voor Solar Weekend verkocht. Net als in voorgaande jaren heeft Solar Weekend dus weer een uitverkochte camping. Voor...

Het begon voor Eveline Cannoot allemaal 10 jaar geleden met het VTM-programma Star Academy. Naast het acteren kwam al snel de liefde voor muziek. Samen met Filip D'haeze zette ze 3 jaar lang elke tent op z'n kop en dit onder de formatie WHOOPZ!, maar toch koos ze 5 jaar geleden om solo verder te gaan...en tot op de dag van vandaag heeft ze geen moment meer stilgezeten.

Een jaar...

Pagina's