Malaterra Tour, de wereldtournee van Gigi D’Alessio, gaat dit najaar van start en brengt hem op 30 Oktober naar het Koninklijk Circus in Brussel en op 10 November in het Palais des Beaux-Arts van Charleroi.

Op 16 oktober gaat de Malaterra Tour van start in Marseilles, om daarna Europa’s grootste steden aan te doen, waaronder Londen, Zürich,Frankfurt, München, Parijs, Brussel, Keulen en Wenen.

Gigi D’Alessio’s show belooft een mix te...

De Luikse organisatie Legendz en de Franse DJ David Guetta vonden elkaar voor het eerst op 8 september 2006. Die avond organiseerde Legendz een eerste editie van ‘Legendz feat. David Guetta’ in de Kinepolis van Rocourt. Een locatie waar ze voor de eerste drie edities zouden blijven. De grote doorbraak kwam er in 2004. Toen diende het event noodgedwongen te verhuizen naar een grote hal aan Liège Airport om aan...

Na een uitverkochte Arenbergschouwburg vorig jaar staan de broers Alejandro, Fabian en Daniel Manzano uit Florida klaar om België nogmaals onder te dompelen in hun harmonieus universum.

Boyce Avenue ontstond in 2004, nadat Daniel afstudeerde van Harvard Law School en terug in Florida ging wonen. De broers begonnen te jammen en voelden meteen de muzikale klik.

In 2007 schoot hun populariteit de hoogte in toen ze besloten om hun muziek...

Na 2 dagen spetterende optredens is DTRH toe aan zijn laatste dagje festivalpret. En ook vandaag stelt het weer ons niet teleur. Na twee dagen zon, gaf de weersvoorspelling voor vandaag bewolking aan. Toch komt de zon vaak piepen en blijf het ook, buiten een paar druppeltjes, droog.

Ideaal dus voor een dagje relaxen op de weide, want na 2 dagen treedt de vermoeidheid wel in. Dit is ook goed...

Een ijsje gemaakt van het smeltende ijs op een berg in Afrika, een kopje koffie van 440 euro gemaakt van bonen die al eens zijn verteerd door een kat in Indonesië, of truffels uit Italië die in London aan drie keer de aankoopprijs geserveerd worden. Voor miljardairs is alleen het duurste goed genoeg, ook op hun bord. Ze willen alleen het meest exclusieve eten en dat mag wat kosten. Vooral...

Vanaf afgelopen vrijdag tot vannacht 4 uur vindt in de Groene Heuvels in Beuningen de tweede editie van Down The Rabbit Hole plaats. Op dit moment staat The War on Drugs op de planken om het hoofdpodium af te sluiten. Het festival waar ruim 15.000 bezoekers op afkwamen verloopt succesvol.

Vrijdagmiddag werd het festival geopend door Blaudzun die met zijn band een tocht over de campings maakte en al muziek...

Dit jaar hebben de 23 duizend bezoekers van Festival Mundial het thema, Viva la Fiesta, wel heel letterlijk genomen. De afgelopen 2 dagen hebben ze in de Tilburgse Spoorzone gefeest op muziek van meer dan 70 artiesten, gegeten bij de tientallen foodtrucks en genoten van al het andere wat er te ontdekken was op het festivalterrein zoals de Urban Farm area en Urban Sports.

Volgens creatief directeur Erwin Schellekens is...

Vrijdagavond was het de laatste dag van BEL10. Tien dagen lang kampeerde Radio 1 op de Kunstberg in Brussel en maakte er vanuit hun pop-up-café een reeks van tien thema-uitzendingen waarin de luisteraars hun ideeën voor een betere samenleving mochten voorstellen. Elke dag ging een groep van tien luisteraars, de Groep van 10, in conclaaf om concrete beleidsvoorstellen te doen aan de bevoegde ministers. Hieronder ontdekt u wat dat teweeg...

Drie jaar geleden werden we weggeblazen door het alles verschroeiende debuut van het Canadese postpunk- en noise-trio METZ. Het gelijknamige bij Sub Pop uitgebrachte album was een gemene, brute uppercut waarvan het na elke luisterbeurt terug even bekomen was. Het werd wereldwijd zeer goed ontvangen en zorgde voor ettelijke als concert vermomde trommelvlies-aanvallen in clubs en op festivals.

Op de eerder dit jaar verschenen opvolger ‘II’ doen de heren van...

Dit jaar hebben de 23 duizend bezoekers van Festival Mundial het thema, Viva la Fiesta, wel heel letterlijk genomen. De afgelopen 2 dagen hebben ze in de Tilburgse Spoorzone gefeest op muziek van meer dan 70 artiesten, gegeten bij de tientallen foodtrucks en genoten van al het andere wat er te ontdekken was op het festivalterrein zoals de Urban Farm area en Urban Sports.

Volgens creatief directeur Erwin Schellekens is...

Already verified as the most-followed artist on Spotify with 6.8 million followers, David Guetta has become only the third musician in history to reach two billion streams on the music streaming service.

I want to thank you so much for helping me reach this incredible milestone,

2 billion streams on Spotify ! Wow, mind blowing !

– David Guetta

Guetta, who follows Eminem and Ed...

Pagina's