In een echte Europese stemming hebben 12 tot 14-jarigen in 25 Europese steden The Invisible Boy van Gabriele Salvatores (Italië) verkozen tot winnaar van de European Film Academy Young Audience Award 2015.

Na de drie genomineerde films bekeken te hebben op de Young Audience Film Dag, hadden de jonge filmliefhebbers de kans om de films te bespreken, alvorens hun favoriet te kiezen. De resultaten werden daarna live via video conference...

Op maandag 4 mei starten Eén en deMENSEN met de opnames van de nieuwe fictiereeks Tytgat Chocolat, een roadmovie en liefdesverhaal over een groep inpakkers van het fictieve Vlaamse chocoladebedrijf Tytgat Chocolat.

Het verhaal begint in het chocoladebedrijf Tytgat Chocolat. Wanneer een van de inpakkers, een meisje van Kosovaarse origine, weer uitgewezen wordt naar haar land van herkomst, reizen haar vrienden haar achterna, aangevoerd door de dolverliefde Jasper.

Makers...

Vorige week maakte Studio 100 bekend dat Wickie de Viking vanaf deze zomer naar Nederland zal komen met Wickie, de Musical. Vandaag kan bekend worden gemaakt dat niemand minder dan Josje Huisman de rol van Clodovea, leidster van de IJsco chica’s, en Elza Eenoog, het liefje van Vreselijke Sven, zal vertolken! De complete samenstelling van de Nederlandse cast van Wickie, de Musical zal binnenkort bekend worden gemaakt. Samen met de...

"No Harm", de voorbode van een nieuwe plaat én een begeleidende tournee doorheen Europa, is een erg verrassende track die het beste doet vermoeden voor wat komen zal. Tom Smith en de zijnen dweilen Europa af met een drie maanden durende tournee. Van Ierland over Oostenrijk en Griekenland, tot Polen, Zwitserland, Spanje, Duitsland, Frankrijk en natuurlijk ook België, dat het na aan het hart ligt.

Als sinds 2005 en hun...

Het zal je maar overkomen: op de dag van je huwelijk bezoek krijgen van je favoriete zanger. Het overkwam Heidi De Maet uit Koksijde, die afgelopen donderdag in het huwelijksbootje stapte met haar partner Peter Deprez. Tijdens het avondfeest, verraste Herbert het kersverse bruidspaar door opeens de zaal binnen te wandelen. Maar Herbert had nog meer verrassingen in petto!

Heidi is al een hele tijd fan van Herbert. Ze volgt...

CRAFT 2015

Het zal niemand ontgaan zijn, maar de volledige line up van CRAFT Festival 2015 dat op 25 juli plaatsvindt op de NDSM-Werf in Amsterdam is bekend. Lose Your Mind heeft dit jaar veel moeite gestoken in het vinden van de juiste afspiegeling in het hardstyle landschap. De concepten zijn nog meer in de diepte gedoken en hiermee hoopt Lose Your Mind een compleet programma te presenteren....

Sinterklaas begin mei in Antwerpen? Het lijkt een beetje vreemd, maar er is een goede reden voor. Vandaag werden op de Grote Markt namelijk opnames gemaakt voor Ay Ramon!, de Sinterklaas-film van Sylvester Productions en Ketnet in regie van Stijn Coninx en naar een scenario van Hugo Matthysen. De pers was vandaag uitgenodigd voor een fotoshoot. De film is dit najaar te zien in de bioscoop en wordt verdeeld door...

Pop Up Live, zo heet de nieuwe muziekshow die Peter Van de Veire vanaf 5 juli presenteert op Eén.

Intussen zijn ook de gemeenten bekend waar Van de Veire deze zomer neerstrijkt. Lommel, Aalst, Kasterlee, Boortmeerbeek, Roeselare, Nieuwpoort en Mol verwelkomen Pop Up Live voor een avond vol muziek.

Op het programma staat muziek van nationale en internationale artiesten. Naast de hits van het moment is er ook plaats voor...

e spurt naar de allerlaatste tickets van het Lotto Arena concert van Stan Van Samang op vrijdag 9 oktober 2015 is ingezet. Vanwege de grote vraag naar extra tickets kondigt de zanger vanmiddag een 2de concert aan op zaterdag 10 oktober 2015.

Stan Van Samang: “Wat me de laatste weken overkomt is werkelijk overweldigend! Met een beetje geluk mag ik straks voor 10.000 mensen optreden in één van de...

Elke dinsdag krijgen 2 Vlaamse tenoren hun waarheid in feestverpakking.

Vandaag hoort Marc Coucke uit de mond van Jacques Vermeire, Sarah Vandeursen en Jeroom hoe erg het met hem gesteld is. En Walter Grootaers krijgt bloemetjes toegeworpen van Steven Van Herreweghe, Jean Blaute , Lukas Lelie. Meestal met de bloempot er nog aan.

Achter de Rug, dinsdag 5 mei om 21u55 op VIER...

Golden boy Gert Verhulst beleeft één van de drukste jaren ooit. Professioneel wachten hem vele uitdagingen – in het najaar moet hij op zoek naar de nieuwe K3 – en ook persoonlijk gaat het hem voor de wind. Exclusief voor Telefacts maakt Verhulst tijd vrij in zijn drukke agenda en geeft hij een inkijk in zijn leven en in de wondere wereld van Studio 100.

Studio 100 groeide uit tot...

Pagina's