Karen, Josje en Kristel komen uiteindelijk toch op zaterdag 15 augustus 2015 naar 'Marktrock for kids' voor een gastoptreden. Samen met Samson & Gert, Ghost Rockers en Piet Piraat zullen ze er een ongezien Studio 100-feest van maken op de Oude Markt van Leuven. Een tweetal weken geleden raakte bekend dat het concert van K3 geannuleerd moest worden. In amper 24 uur tijd werd een alternatief programma in elkaar gebokst...

Eén op tien Vlamingen draagt geen gordel in de wagen. Bestuurders, maar vooral ook passagiers dragen nog te vaak geen gordel. Om ouders én kinderen bewuster te maken van het belang van de gordel, zijn Zeppe & Zikki de mascottes van de nieuwste gordelcampagne ‘Riem Team’.

Ben Weyts, Vlaams minister van mobiliteit: “Jong geleerd is oud gedaan. Samen met Zeppe & Zikki willen we kinderen tonen dat de gordel bij...

"Als je bitch wil chillen is dat geen probleem", met die woorden bestormen Ronnie Flex & Lil' Kleine momenteel de hitlijsten. Op donderdag 20 augustus tekenen ze voor veel meer dan een chillmomentje.

Op en neer in de Dance Hall met z'n allen! En dezelfde dag opent de Boiler Room met de beats van een grote baas in de Limburgse dancewereld: Goldfox!...

Sinds vrijdag is de zomer weer in het land en lag die naast het programma-aanbod allicht voor een stukje mee aan de basis van het succes van dit eerste weekend. Veel volk op blauwe-maan-vrijdag, een fantastisch feestje in een uitverkocht huis op zaterdag en een donderse metaldag op de dag des herens. Voor wie er nog niet bij was; er resten nog 7 kansen!

Dagbeeld

Het festivalmenu 'dagbeeld' al op...

De zesde editie van M-idzomer zit er bijna op. Het Depot en M-Museum Leuven kunnen tevreden terugblikken op de meest succesvolle editie ooit. Er kwamen tijdens het vierdaags festival maar liefst 6600 bezoekers over de vloer en in de tuin van het mooie Leuvense museum. Zij kregen een mooie mix van muziek, expo, dans, performance en film voorgeschoteld.

De eerste dag van het sfeervolle festival was meteen...

In Wordt vervolgd volgt 1000 zonnen een hele week Will Tura, die zich voorbereidt op zijn groots verjaardagsconcert in Veurne. Tatyana Beloy waagt zich in #Thuisblijver aan BossaBall, VRT-journaliste Ihsane Chioua Lekhli toont haar vakantiefoto's van New York, en Wim Lybaert kweekt en kookt samen met Rani De Coninck.

Wordt vervolgd

1000 zonnen volgt een hele week lang Will Tura in zijn voorbereidingen op het grootse verjaardagsconcert in Veurne (zondag...

Deze week trekt Met Vier in Bed naar de Algarvestreek in Portugal. Ongerepte stranden, grillige rotsformaties, pittoreske dorpjes of het vrolijke temperament van de lokale bevolking: deze veelzijdige regio heeft met haar mediterraanse charmes, prachtige natuur en zuiders klimaat heel wat te bieden. Voor zowel levensgenieters, rustzoekers als natuurliefhebbers is het in de Algarve heerlijk vertoeven.

De vier duo’s van deze week kozen resoluut voor een zuiders bestaan en hun...

Op zondag 13 december geeft Faithless, één van de populairste dance-acts aller tijden, een concert in de Ziggo Dome, Amsterdam. De komende tour staat volledig in het teken van 20 jaar Faithless, ondersteund door een nieuwe remix album onder de noemer Faithless 2.0. De kaartverkoop voor het concert van Faithless start vrijdag 7 augustus om 10.00 uur.

Afgelopen maand stond de charismatische rapper/zanger Maxi Jazz en multi-instrumentalist Sister Bliss,...

Het Internationaal Festival van de Franstalige Film van Namen viert haar dertigste verjaardag ! Het FIFF, vandaag zonder enige twijfel dé ontmoetingsplek bij uitstek voor de Franstalige film, nodigt wereldwijd honderden professionelen uit voor workshops, colloquia en speciale ontmoetingen. Bovendien voert Namen een publieksvriendelijk beleid : dankzij de FIFF-pass kan iedereen een week lang een boeiende en gevarieerde cinema komen ontdekken tegen een democratische prijs.

Elk jaar presenteert het Festival...

Het nieuwe album Blood van Lianne La Havas is geïnspireerd op de familiegeschiedenis van de zangeres, die deels in Jamaica en deels in Griekenland ligt. Toen de tour rondom haar eerste album afliep vertrok ze met haar moeder naar Jamaica en dat bleek een grote ontdekkingsreis naar zichzelf te zijn. Lianne ontmoette uit het oog verloren familieleden, omarmde de Kingston clubs en deed voor het eerst een jamsessie, in het...

Na een explosieve show ter gelegenheid van TW Classic op 4 juli in het Festivalpark van Werchter, kondigt Faithless vandaag zijn grote terugkeer aan, met een zaalconcert op zaterdag 12 december in Paleis 12! 2015 wordt meteen een nóg feestelijker jaar voor de Britse electroformatie, die haar twintigjarig bestaan viert.

Faithless, samengesteld uit een rapper (Maxi Jazz), een singer-songwriter (Jamie Catto), een producer (Rollo Armstrong) en een multi-instrumentaliste (Sister Bliss),...

Pagina's