Kinderen gaan tijdens de zomervakantie vaak op kamp, maar op ‘rouwkamp’? Dat hoor je niet vaak. Camp Erin is een driedaagse voor kinderen tussen 6 en 17 jaar die een gezinslid verloren aan kanker, ongevallen, geweld of psychische problemen. Ze worden er geholpen bij het rouwproces en leren om openlijk over hun gevoelens te praten. In een pakkende reportage over kleine mensen met een groot verdriet volgt Telefacts Zomer een...

Dinsdag 28 juli neemt Club Brugge het in de derde voorronde van de Champions League op tegen het Griekse Panathinaikos. Voor blauw-zwart is het al meteen de eerste belangrijke afspraak van het nieuwe internationale voetbalseizoen. Club Brugge won in de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen al een keertje van de Grieken, maar met het oog op een kwalificatie wordt dit voor beide clubs een erg belangrijke ontmoeting. Deze kwalificatiematch wordt...

Op zondag 2 augustus 2015 vindt de 18e editie van het jaarlijks meezingspektakel Antwerpen Zingt plaats. Wat ooit begon als een bescheiden meezingavond op de Antwerpse Grote Markt is nu uitgegroeid tot dé Antwerpse feestdag met makkelijk 25 000 bezoekers.

Het spektakel start om 18.30 u met vaste waarde Wim Leys en zijn partyband @fundum. Zij brengen naast meezingers ook swingende Nederlandstalige rock'n roll zodat het publiek helemaal in de...

Volgend jaar pakt Eén uit met een nieuw programma waarin duo's elkaar uitdagen in de moestuin en achter de kookpotten, onder het toeziend oog van Wim Lybaert. Wim zoekt voor het programma nog tweekoppige teams die niet enkel goed kunnen moestuinieren, maar met hun eigen oogst ook de lekkerste gerechten kunnen maken.

Wim bracht Vlaanderen afgelopen zomer zijn liefde voor de moestuin al bij in zijn 1000 zonnen-rubriek De vierkante...

Meer dan 85,000 fantastische mensen vierden samen de 40e editie van Sfinks Mixed. Het werd een feest met muziek van ver en dichtbij, ontdekkingen en ontmoetingen, ondanks het erg wisselvallige Belgische weer. Duizenden kinderen genoten met hun ouders van het uitgebreide Kids-Festival, en van concerten van artiesten als Radio Oorwoud. Muziekliefhebbers haalden hun hart op bij de concerten in de clubtent.

Bossa Negra, Bachar Mar-Khalife, Federico Ordoñez en Noreum Machi...

1000 zonnen volgt in Wordt vervolgd de hele week lang vijf jongeren met een beperking, die samen met hun begeleiders de Nebelhorn in Duitsland beklimmen - 2240 meter hoog.

Verder laat Dirk Draulans zijn vakantiefoto's van Spitsbergen zien, koken Wim Lybaert en Frank Deboosere samen op de VRT-toren, en waagt Tatyana Beloy zich in #Thuisblijver aan een snelcursus aerial yoga.

Wordt vervolgd

1000 zonnen volgt een hele week lang de...

Met Vier in Bed zoekt deze week opnieuw de oosterse contreien op en houdt voor een tweede keer halt in Thailand. De komende vier dagen trekt het programma naar het noorden van Thailand, waar de pracht van de jungle tot de verbeelding spreekt. Deze noordelijke bergachtige regio aan de uitlopers van het Himalayagebergte heeft met haar talloze boeddhistische tempels, hartelijke bevolking en unieke natuurpracht heel wat te bieden.

Ook de...

Qapital 2015

Qapital was dit jaar toe aan zijn derde editie. Ook dit jaar was de Ziggo Dome in Amsterdam de place to be voor één van de grootste raw hardstyle events ter wereld. Met opnieuw een sublieme line-up, vol zwaargewichten in de hardere scène, wist de organisatie Q-Dance menigmaal te imponeren. Deze uitverkochte editie mocht, in samenwerking met Be Yourself Music, rekenen op een uitgebreid compilatie album om het evenement op...

Een cryptische boodschap uit het verleden van Bond stuurt hem op een missie om een sinistere organisatie te ontmantelen. Terwijl M strijdt tegen politieke krachten om de geheime dienst draaiende te houden, probeert Bond door de lagen van bedrog te komen om de verschrikkelijke waarheid achter Spectre te onthullen.

In deze gloednieuwe trailer infiltreert Bond bij een geheime bijeenkomst en onthult het bestaan van de duistere organisatie die bekend staat...

De winnaars van de Suikerrock DJ-contest zijn bekend! Tien getalenteerde dj’s zetten op vrijdag 31 juli en zaterdag 1 augustus de Veemarkt op stelten.

Een dikke proficiat aan B C-Rious, DJ Lavina, Nille & Pedroz, DJ Kosmik, Vengi, Deejay Cee, Gonky, Joka, KLLKTV en DJ Stinic! Met deze nieuwe talenten is de line-up van de DJ-Stage op de Veemarkt compleet.

Feel the vibe,...

Een Israëlische singer-songwriter met een prachtige bovennatuurlijke rauwe stem, die ergens tussen Janis Joplin, Robert Plant en Jeff Buckley zweeft. In 2012 brak Asaf Avidan wereldwijd door nadat de Duitse house- en techno-dj Wankelmut een remix-versie maakte van het nummer 'The Reckoning'. In 2013 verscheen zijn eerste solo-cd ‘Different Pulses’ en na uitverkochte concerten in De Munt en AB komt Asaf Avidan nieuw werk presenteren op Festival Dranouter! Geniet mee...

Pagina's