In de laatste aflevering van Advocaat van de Duivel gooien Rob Vanoudenhoven en Thomas Smith nog één keer alles in de strijd om rechter Jeron Dewulf en de volksjury te overtuigen van hun zaak: voetbal vs. soaps. Meester Vanoudenhoven is geen supporter van voetbal en wil de sport een levenslange schorsing opleggen. Meester Thomas Smith wil voor eens en voor altijd een einde maken aan het bestaan van soaps. Wie...

Zoals iedereen weet, spelen onze Rode Duivels op 13, 18 en 22 juni hun wedstrijden in de voorronde van het EK-voetbal. En wij zullen daar met Qmusic bij zijn op 3 plaatsen in Vlaanderen. Dat met onze immense Q-wedstrijdbal, van waaruit Regi zal draaien tijdens de halftime”, vertelden Q-dj’s Maarten Vancoillie en Dorothee Dauwe daarnet in hun ochtendshow.

Zes steden in Vlaanderen, waar op grote schermen naar de matchen van...

Hooverphonic trad gisteren met de ‘In Wonderland Tour’ op in PRAAG. Het was al enkele jaren geleden dat de band rond Alex Callier en Raymond Geerts te gast was in de Tsjechische hoofdstad. De fans die massaal naar de Lucerna Music Bar waren afgezakt sloten Hooverphonic andermaal in de armen. Alex heeft een mooi video verslag gemaakt van hoe zo’n buitenlands avontuur er nu echt uitziet, bekijk de video ...

Met een toevoeging van meer dan 20 namen is de line-up van het Balaton Sound Festival compleet: onder meer de Nederlanders van DVBBS, Bassjackers, Chocolate Puma en Black Sun Empire en de Belg Murdock reizen deze zomer af naar het Hongaarse Balatonmeer. Balaton Sound vindt deze zomer plaats van 6 tot en met 10 juli in Zamárdi, Hongarije.

De nieuwe acts op een rij: DVBBS, Duke Dumont, The Chainsmokers, Bassjackers,...

Na 20 jaar stilte rond de band komt de legendarische band uit de sixties, The Monkees, met nieuw materiaal. Vandaag is het zover! De release van GOOD TIMES!

De drie overgebleven bandleden (Micky Dolzenz, Michael Nesmith en Peter Tork) besloten om nieuwe nummers te schrijven samen met bekende namen als Ben Gibbard (Death Cab For Cutie), Andy Partridge (XTC), Neil Diamond, Paul Weller en Noel Gallagher.

The Monkees zijn een...

Glitterhouse presenteert nieuw Spain album, Carolina, op 3 juni

De winter is voorbij! Tenminste, wel als je de wisseling van seizoenen ophangt aan de nieuwe release van Spain. Na een break van ruim twee jaar verschijnt op 3 juni het nieuwste album Carolina via Glitterhouse Records. Het album verschijnt in de Benelux via Suburban.

Carolina is een album vol met overdenkingen voor een mooie zomeravond; een uitnodiging aan de...

Le Guess Who? is uitgegroeid tot een internationaal toonaangevend festival voor experiment, avontuur en muzikale grensverlegging. Het festival viert haar tiende editie van 10 tot en met 13 november in de gehele binnenstad van Utrecht, met locaties uiteenlopend van theaters en muziekzalen tot kerken en galerieën.

Le Guess Who? heeft vier zeer bijzondere artiesten uitgenodigd om programma’s te cureren als onderdeel van het festival in 2016: Wilco, Savages, Julia...

De zomer komt eraan, en dat betekent bij VTM ook de terugkeer van TELEFACTS ZOMER, de reportagereeks die vorig jaar op zomerse avonden gemiddeld 380.000 kijkers wist te boeien. Ook dit seizoen krijgt de kijker in juni, juli en augustus een selectie van de beste buitenlandse reportages van het voorbije jaar, en dat twee keer per week: op dinsdag en op donderdag.

Dit seizoen zal TELEFACTS ZOMER gepresenteerd worden...

Als eerbetoon aan Vlaanderens grootste komiek zendt VTM op zondag 29 mei ‘Gaston 80’ nog eens uit, de galashow uit januari 2007 die toen een reeks huldes voor zijn 80ste verjaardag afsloot. In ‘Gaston 80’ is Gaston de gast van Koen Wauters en blikken ze samen met half bekend Vlaanderen terug op zijn lange en rijkgevulde carrière. Gaston haalt zijn mooiste momenten en strafste anekdotes boven, en er wordt ook...

Gracia Live kondigt met trots aan dat A Life in Music – José Carreras – Final World Tour op 27 oktober 2016 de BOZAR in Brussel aandoet.

A Life in Music is niet zomaar een afscheidstournee, maar brengt een overzicht van het muzikale leven van een van de grootste tenoren aller tijden. Het wordt een gala-avond vol passie en emotie.

José Carreras weet waarover hij spreekt. Op het hoogtepunt...

Het einde van de Champions League is in zicht. Op zaterdag 28 mei wordt de finale van één van ‘s werelds grootste tornooien afgewerkt in het San Siro-stadion in Milaan. Stadsrivalen Real Madrid en Atlético Madrid staan – net als in 2014 – opnieuw tegenover elkaar. Mag Atlético dit jaar de prestigieuze beker mee naar huis nemen of trekt de Koninklijke aan het langste eind?

Yannick Carrasco houdt Belgische eer...

Pagina's