In Wordt vervolgd volgt 1000 zonnen een hele week Will Tura, die zich voorbereidt op zijn groots verjaardagsconcert in Veurne. Tatyana Beloy waagt zich in #Thuisblijver aan BossaBall, VRT-journaliste Ihsane Chioua Lekhli toont haar vakantiefoto's van New York, en Wim Lybaert kweekt en kookt samen met Rani De Coninck.

Wordt vervolgd

1000 zonnen volgt een hele week lang Will Tura in zijn voorbereidingen op het grootse verjaardagsconcert in Veurne (zondag...

Deze week trekt Met Vier in Bed naar de Algarvestreek in Portugal. Ongerepte stranden, grillige rotsformaties, pittoreske dorpjes of het vrolijke temperament van de lokale bevolking: deze veelzijdige regio heeft met haar mediterraanse charmes, prachtige natuur en zuiders klimaat heel wat te bieden. Voor zowel levensgenieters, rustzoekers als natuurliefhebbers is het in de Algarve heerlijk vertoeven.

De vier duo’s van deze week kozen resoluut voor een zuiders bestaan en hun...

Op zondag 13 december geeft Faithless, één van de populairste dance-acts aller tijden, een concert in de Ziggo Dome, Amsterdam. De komende tour staat volledig in het teken van 20 jaar Faithless, ondersteund door een nieuwe remix album onder de noemer Faithless 2.0. De kaartverkoop voor het concert van Faithless start vrijdag 7 augustus om 10.00 uur.

Afgelopen maand stond de charismatische rapper/zanger Maxi Jazz en multi-instrumentalist Sister Bliss,...

Het Internationaal Festival van de Franstalige Film van Namen viert haar dertigste verjaardag ! Het FIFF, vandaag zonder enige twijfel dé ontmoetingsplek bij uitstek voor de Franstalige film, nodigt wereldwijd honderden professionelen uit voor workshops, colloquia en speciale ontmoetingen. Bovendien voert Namen een publieksvriendelijk beleid : dankzij de FIFF-pass kan iedereen een week lang een boeiende en gevarieerde cinema komen ontdekken tegen een democratische prijs.

Elk jaar presenteert het Festival...

Het nieuwe album Blood van Lianne La Havas is geïnspireerd op de familiegeschiedenis van de zangeres, die deels in Jamaica en deels in Griekenland ligt. Toen de tour rondom haar eerste album afliep vertrok ze met haar moeder naar Jamaica en dat bleek een grote ontdekkingsreis naar zichzelf te zijn. Lianne ontmoette uit het oog verloren familieleden, omarmde de Kingston clubs en deed voor het eerst een jamsessie, in het...

Na een explosieve show ter gelegenheid van TW Classic op 4 juli in het Festivalpark van Werchter, kondigt Faithless vandaag zijn grote terugkeer aan, met een zaalconcert op zaterdag 12 december in Paleis 12! 2015 wordt meteen een nóg feestelijker jaar voor de Britse electroformatie, die haar twintigjarig bestaan viert.

Faithless, samengesteld uit een rapper (Maxi Jazz), een singer-songwriter (Jamie Catto), een producer (Rollo Armstrong) en een multi-instrumentaliste (Sister Bliss),...

Het grootste alternatieve festival van de Benelux viert dit jaar zijn 30e verjaardag! Elk jaar opnieuw zaken meer dan 135.000 bezoekers af naar Kiewit! Reden genoeg om de strafste bands van de afgelopen 30 jaar te verzamelen op 4 CD’s!

CD1

  1. Foo Fighters - The Pretender
  2. Muse - Bliss
  3. The White Stripes - The Hardest Button To Button
  4. Queens Of The Stone Age - Make It Wit Chu
  5. ...

RCA Records en Syco Music kondigden gisterenavond aan dat Zayn zijn eerste solo album bij RCA Records zal uitbrengen.

Simon Cowell zegt het volgende over de nieuwe samenwerking: “With RCA, Zayn has the perfect label to work with on his solo career. They are excited about working with him and I am sure whatever they release together will be special.”

Peter Edge en Tom Corson van RCA: “Zayn’s a genius...

De vier arena’s en twee van de drie theaters van de Sportpaleisgroep veroverden een plaats in het halfjaarrapport van het Amerikaanse muziekblad Pollstar bij de 100 best verkopende concertzalen ter wereld. Met 1,8 miljoen bezoekers kan de Sportpaleisgroep terugblikken op een succesvol eerste volwaardig seizoen.

Het Sportpaleis prijkt in Pollstars halfjaaroverzicht (1 januari - 30 juni 2015) op de 41ste arenaplaats met 177.979 verkochte concerttickets. Vorst Nationaal staat met 139.619...

Nog helemaal in de wolken na je weekendje Tomorrowland? Nagenieten van het festival, en dromen van de volgende editie, kan met de Secret Kingdom Of Melodia CD. Zes van ’s werelds grootste dj’s delen hun exclusieve mash-ups.

Op de cd vind je remixes van Armin van Buuren, Dimitri Vegas & Like Mike, Martin Garrix, Oliver Heldens, Robin Shulz en Steve Angello. De compilatie verschijnt in een luxe mediabook, mét zachte...

De fans van One Direction zullen gisternochtend niet snel vergeten. De boys van One Direction lanceerden namelijk hun nieuwste single ‘Drag Me Down’ in het grootste geheim gisterenochtend om 07:30.

Het effect bleef niet uit want de single steeg onmiddellijk door naar de nummer 1 plaats in iTunes! Het is de eerste song dat ze uitbrengen met hun vieren en de voorloper van hun vijfde album dat in November in...

Pagina's