2015 zal herinnerd worden als Het Jaar ‘Stan Van Samang’.

Nadat eerder al enkele chart records verpulverd werden wat de single charts betreft, prijkt het album “Liefde Voor Muziek” al 9 weken op de #1 plek van de Ultratop Album Charts.

Het was dan ook een dolblije Stan die vorige vrijdag bij de eerste opnames van Pop Up Live een Dubbel Platinum Album Award mocht ontvangen voor de verkoop van...

Wegens productionele redenen zal het concert van Violetta Live op zondag 16 augustus in Sportpaleis in Antwerpen verplaatst worden naar zondag 18 oktober 2015.

Tickets voor het verplaatste concert van 16 augustus 2015 blijven geldig voor de nieuwe datum. Wie er niet kan bij zijn op 18 oktober 2015, krijgt zijn kaarten terugbetaald en dit tot en met 31 juli 2015. Hiervoor dient een terugbetalingsformulier ingevuld te worden. Het verschuldigde...

UBERDOPE brengt EP uit. De single ‘Niet Te Doen’ die al eerder uitkwam wordt op de EP aangevuld met 4 gloednieuwe nummers. Uberdope rapt en zingt op hun eigengereide manier over zin en onzin waarbij humor, funk en vette knipogen voortdurend om de hoek loeren.

Of wat dacht je van deze tekstfragmentjes?

“Na een paar maanden aan Lelijk te werken toonden labels interesse om de CD uit te brengen maar...

W&W - The One

W&W's nieuwe single 'The One' is vandaag officieel uitgebracht via Mainstage Music, sub label van het label van Armin van Buuren: Armada Music. De single bevat een vocal sample van mega hit 'How Will I Know' en is een eerbetoon aan zangeres Whitney Houston.

'How Will I Know' was Whitney Houston's tweede nummer 1-hit in de Billboard Hot 100 en zette de toon voor nog eens vijf achtereenvolgende...

Twee dagen na de afsluitende dag van rock Werchter blijft één Belgische groep over de tongen gaan: The Van Jets. De band van Johannes Verschaeve speelde een fenomenaal concert, misschien wel het strafste uit hun carrière! De recencies liegen er dan ook niet om.

  • “The Van Jets walsen de barn plat” – Nieuwsblad
  • “Het evangelie volgens The Van Jets” – De Morgen
  • “The Van Jets doen publiek uit
  • ...

Het wereldberoemde Lollapalooza festival viert 12 en 13 september haar eerste Europese editie op de Tempelhof in Berlijn met een spektakel voor jong en oud. Naast diverse podia met optredens van onder andere Muse, Sam Smith en Fatboy Slim, is er op Lollapalooza extra aandacht voor de jongste bezoekers. Lollapalooza Berlijn 2015 presenteert met trots: Kidzapalooza!

Kidzapalooza biedt een kindvriendelijk programma van 11:00 tot 20:00 uur. Zo heeft het ‘festival-in-een-festival’...

Lilly Wood & The Prick ontstond bij de ontmoeting van Nili en Ben. Zij zingt, hij bespeelt de gitaar, en samen maken ze spontaan hun eerste ballades doordrenkt van bedwelmende folk-blues. In 2009 laat het tweetal voor het eerst van zich horen in Frankrijk, met hun pophit "Down The Drain". Het grote publiek ontdekt vervolgens 'Invincible Friends' (2010), hun debuutalbum waarop ze popmelodietjes en folkakkoorden mengen met electro-arrangementen en een...

Hardwell 360 virtual reality after-movie

Hardwell presenteerde afgelopen vrijdag een 360 virtual reality video op zijn Youtube kanaal. De vooruitstrevende DJ is hiermee de eerste in de wereld die op deze manier een behind-the-scenes beeld van zijn leven geeft. Kijkers krijgen via hun smartphone of tablet een zes minuten durende unieke indruk van het drukke bestaan van Hardwell tijdens de ‘Miami Music Week’ afgelopen maart. Door de 360-beleving voelt het alsof de...

Een jaar geleden ging de poort van de Gouvernementstraat nummer 7 voor de eerste maal open. De wapperende vlag boven de kolossale inkom roept soevereiniteit, eigenzinnigheid en gedrevenheid op.

Het is dan ook in die geest dat de drie initiatiefnemers het verloederde pand ombouwden tot een micro-artistieke werk- en toonplaats voor aanstormend talent. Een creatieve vrijstaat in hartje Gent!

Zowel theater-, muziek-, en dansvoorstellingen als exposities, try-outs en workshops:...

Malaterra Tour, de wereldtournee van Gigi D’Alessio, gaat dit najaar van start en brengt hem op 30 Oktober naar het Koninklijk Circus in Brussel en op 10 November in het Palais des Beaux-Arts van Charleroi.

Op 16 oktober gaat de Malaterra Tour van start in Marseilles, om daarna Europa’s grootste steden aan te doen, waaronder Londen, Zürich,Frankfurt, München, Parijs, Brussel, Keulen en Wenen.

Gigi D’Alessio’s show belooft een mix te...

De Luikse organisatie Legendz en de Franse DJ David Guetta vonden elkaar voor het eerst op 8 september 2006. Die avond organiseerde Legendz een eerste editie van ‘Legendz feat. David Guetta’ in de Kinepolis van Rocourt. Een locatie waar ze voor de eerste drie edities zouden blijven. De grote doorbraak kwam er in 2004. Toen diende het event noodgedwongen te verhuizen naar een grote hal aan Liège Airport om aan...

Pagina's