Er waait een nieuwe wind door The Voice Kids, dat dit voorjaar nog met een derde seizoen van start gaat. Sean Dhondt neemt voor de derde keer op rij plaats in de draaiende coachstoel, maar krijgt dit jaar versterking van twee nieuwe, vrouwelijke coaches. Laura Tesoro en Josje Huisman zullen samen met hem het jonge talent blind beoordelen en begeleiden tijdens hun Voice-parcours. Dat kwam het kersverse coachtrio vanochtend zelf bekendmaken in de ochtendshow van Q-dj’s Sam De Bruyn en Heidi Van Tielen.

Zowel Laura...

In de eerste aflevering van het immomagazine Wonen.tv duikt Marcel Vanthilt op woensdag 18 januari onder in de wereld van immo en lost hij samen met ervaringsdeskundigen en experts woonvragen op.

Deze week test Marcel op spectaculaire wijze uit hoe sterk glas is als bouwmateriaal. Daarvoor gaat hij in de Koninklijke Militaire School in Brussel met verschillende wapens schieten op het sterkste glas ter wereld. Majoor Coghe van de school...

Vorige week woensdag zagen maar liefst 1.083.000 Vlamingen (44.1%) bij VTM de terugkeer van Kamiel Spiessens, Snelle Eddy, Ronny King, Filip Mars en Firmin Crets, en de introductie van blonde stoot Annemie, trucker Igor en para Kurt. De honger naar typetjes oud en nieuw van Chris Van den Durpel is dus groot. Een greep uit aflevering twee van Allemaal Chris:

  • Bokser Firmin Crets speelt als stuntman in een film van
  • ...

Vanavond was komiek Philippe Geubels te gast bij Eric Goens in Het huis. Op weg naar de bestemming merkt Eric al meteen een trekje van Philippe op: die kan niet goed tegen oneven cijfers. Pech voor hem, want wanneer ze aankomen is het buiten 19 graden, en binnen 21 graden.

Philippe vertelt over zijn jeugd: toen hij erg jong was, stierf zijn moeder. "Ik heb er eigenlijk zelf geen herinneringen...

Sinds zaterdagavond kennen we de opvolgster van Lenty Frans. Romanie Schotte zal het komende jaar onze driekleur vertegenwoordigen. De verkiezing van de gloednieuwe Miss België werd massaal bekeken op FOX. FOX haalde een kijkcijferrecord voor de zender en presteerde de beste dag sinds de start. De kijkcijfers bewijzen dat Vlaanderen duidelijk nog altijd in de ban is van Miss België.

Maar liefst 192.000 kijkers keken naar het kroningsmoment bij FOX....

Jacques Vermeire is acteur, zanger, danser, cabaretier, verzamelaar in oude spullen, fulltime vader en filosoof. De komiek staat ondertussen al 43 jaar in het vak en wil niet op zijn lauweren rusten. “Ik wil zeker nog 10 jaar optreden, tot mijn 75, ik wil er blijven bij horen, ik wil met de nieuwe garde kunnen mee zijn, ik wil in België iets betekenen”, getuigt hij in het portret van Luk...

Vanavond is Philippe Geubels te gast in Het huis. Kan de stand-up comedian zijn grappen voor 24 uur achterwege laten? Eric slaagt erin om Philippe te doen ontdooien. Die vertelt over zijn beroep als comedian en hoe hij het vreselijk vindt als mensen denken dat grappig zijn vanzelf gaat: "Ik vind het denigrerend als mensen zeggen: 'Je moet maar iets zeggen en dan lachen ze.'"

In de jeugdkamer wordt Philippe...

Staf Coppens kijkt toch wel verrast op als plots ook zijn eigen moeder zich aanmeldt bij Rijker dan je Denkt?. Moeder Coppens heeft o.a. een zwaard dat een familielid meebracht uit het Afrikaanse Tsjaad. En dat zou wel eens een oud erfstuk kunnen zijn van een lokaal stamhoofd. Hoeveel is het zwaard waard? En aan wie zal moeder Coppens het dan schenken? Aan Staf of aan zijn broer Mathias?

Staf...

Het was een spannend einde vorige week vrijdag in THUIS: tijdens het proces krijgt Femke plots weeën. Zal Femke nu al bevallen, veel te vroeg? Hoe loopt het af?

Vic Vlerick, een zoontje voor Femke en Peter: "Ik heb een zoon!"

De dokters beslissen om de bevalling in te leiden. En gelukkig is alles goed verlopen: Peter mocht vandaag (maandag 16.1) als trotse vader het nieuws vertellen. Een zalig en...

MTV’s Ex on the Beach is terug! Maak je klaar voor een bloedbad want dit splinternieuwe zesde seizoen belooft het meest EXplosieve seizoen tot nu toe te worden. Ex on the Beach is vanaf woensdag 18 januari elke week om 21.30 uur exclusief op MTV te zien.

Maak kennis met de acht sexy singles!

Als eerste maken we kennis met hunk Ross Worswick, die ook te zien was in...

Maandag start bij VTM Amigo’s, een nieuwe dramareeks met een topcast met o.a. Jurgen Delnaet, Johny Voners, Wouter Hendrickx, Mathieu Sys, Frances Lefebure, Sahin Avci, Tom Van Bauwel, Kürt Rogiers en Sandrine André. Tien weken lang wordt het binnenkijken in de interne keuken van restaurant Amigo’s, gerund door vijf ex-gedetineerden die hun crimineel verleden maar niet kunnen afschudden.

De vijf zijn de veertiger Rik (Jurgen Delnaet), die tijdens zijn...

De strijd om een skivakantie gaat onverminderd voort tijdens de derde week van Ligt er Flan op de Mont Blanc?, vanaf maandag 16 januari 2017 bij VTM. Vorige week hielden gemiddeld 314.000 kijkers zich warm met de spelshow van Niels Destadsbader, goed voor een marktaandeel van 26,3% (VVA 18-45). Ook deze week zijn er gemotiveerde kandidaten, strijdlustige BV’s én knotsgekke spelletjes in het winters allegaartje. Zetten zich schrap voor een...

Pagina's