Woensdagavond 25 november 2015 was het een drukte van jewelste aan de Lotto Arena in Merksem. Clouseau en Jonas Van Geel bundelden hun krachten voor een uniek benefietconcert ten voordele van een gloednieuwe campagne van VTM, Q-music en Belfius voor het goede doel, namelijk dat van de Rode Neuzen Dag. Het hiervoor speciaal opgerichte Rode Neuzen Fonds werd in leven geroepen om jongeren met psychische problemen van de nodige steun te voorzien.

Met Koen Wauters, Vlaanderens lieveling, en Jonas Van Geel, multitalent, aan het stuur...

Closer is de albumsingle van de nieuwe full plaat van The LVE (release 1 december, cd en vinyl via I Have A Tiger Records). Dit nummer is één van de meest representatieve songs van de plaat. Hij staat voor de nieuw gevonden sound van The LVE. Meer dan ooit klinkt de groep groovy, harmonieus, broeierig en rijk.

Closer gaat over closure zoeken maar niet vinden. “I don’t wanna let you...

De muziek die Benny Andersson en Björn Ulvaeus schreven blijkt na al die jaren onsterfelijk te zijn geworden. Niemand minder dan de Italiaanse arrangeur Roberto Molinelli, die eerder ook werkte voor Andrea Boccelli en Pavarotti and Friends, nam de uitdaging aan om een symfonisch concert te creëren op basis van de wereldhits van ABBA.

ABBA in Symphony wordt een uniek spektakel met de allergrootste hits van ABBA op een unieke...