Reggae Geel is altijd al een festival geweest met een sterke sociale bodem. Heel wat organisaties, die actief zijn op het vlak van wereldwinkel, het jeugdwerk, bijzondere jeugdzorg of personen met een verstandelijke beperking, werken actief mee met Reggae Geel. Zij leveren niet alleen een bende vrijwilligers, die het festival betaalbaar houden, maar ontvangen voor hun werkkracht een vergoeding waarmee ze een heel klein beetje het verschil kunnen maken voor personen in kansarmoede, mogen we dit laatste woord breed interpreteren.

Voor het 2de jaar stelt...

Of je nu verontwaardigd of tevreden bent over wat er gebeurd is de afgelopen weken, of je nu voor een strikte curatele bent of voor een kwijtschelding van schulden, is dit resultaat nu een nieuwe start of een nieuw verdrag van Versailles? Zijn we de bakermat van onze cultuur aan het redden of in de grond aan het stampen ? Moeten we dit Europa nu omhelzen of uitspuwen ? Quid...

Mysteryland 2015

We hebben nog maar krap vijf weken te gaan voordat het mooiste weekend van het jaar aanbreekt. Dat lijkt ver weg, maar dat is het niet. Wees daarom op tijd als je erbij wilt zijn. In dit bericht laten wij je zien wat er nou allemaal precies wél en niet is uitverkocht.

Reguliere campingpakketten uitverkocht

De tickets voor de reguliere camping waren natuurlijk al binnen no time uitverkocht, veel andere...