Voor het vierde jaar op rij is Festival Aan Zee een GRATIS festival! Op zaterdag 29 en zondag 30 april 2017 vormen het strand en de zeedijk van De Panne opnieuw het decor voor een bruisend en muzikaal lentefestival. Festival Aan Zee is dé opener van het festivalseizoen! We hadden reeds Natalia, Het Zesde Metaal, Ertebrekers, Brihang, Les Truttes, Westflag en DJ Maarten Vancoillie aangekondigd en vandaag kunnen we vijf nieuwe namen bekend maken voor het zondagprogramma.

Radio Guga, dat is de straffe live-band rond...

Naar aanleiding van hun 25-jarig bestaan brengt K’s Choice op 24 maart hun ultieme Best Of uit genaamd ‘25’.

Je kan het allesomvattende carrière overzicht van de iconische band van Sarah en Gert Bettens nu al bestellen op Bol.com en je maakt daarbij kans om concerttickets te winnen. De actie geldt zowel op de CD versie als op de VINYL versie.

Vanaf vandaag kan je het album...

Engelengeduld en serene onderwerping zijn noodzakelijke deugden voor wie het waard is om Briqueville live aan het werk te zien. De donkere doomband, die in De Casino eerder te zien was als support voor Amen Ra, laat immers geen spaander heel van wat als gangbaar in rockmiddens wordt omschreven. Roetzwarte composities, als donkere, mysterieuze akten gepresenteerd, beklijven als ware het een occulte hoogmis. Anonimiteit wordt hoog in het vaandel gedragen,...