De legendarische Charles Aznavour (91!) keert op dinsdag 17 November voor de laatste keer terug naar Vorst Nationaal. Dit in het kader van zijn "farewell tour"!

Charles Aznavour laat optekenen dat het een blije weerzien is met een plek dat hem zoveel mooie herinneringen gegeven heeft.

Charles Aznavour één van de grootste singer songwriters aller tijden

De Franse zanger Charles Aznavour wordt beschouwd als een van de grootste singer/songwriters aller tijden. In 1998 werd hij nog door CNN bestempeld als de “Grootste artiest van de...

Vanaf 31 augustus start het nieuwe seizoen van Iedereen beroemd op Eén, met op maandag onder meer de gloednieuwe rubriek Mijn straat.

Iedereen beroemd-reporter Lidewij kom tot de conclusie dat ze al een jaar in dezelfde Brusselse straat woont en er amper iemand kent. Ze besluit actie te ondernemen. In het nieuwe seizoen van Iedereen beroemd brengt ze wekelijks haar straat in kaart en gaat ze alle huizen af om...

JIM-gezicht Britt Valkenborghs presenteert vanaf maandag 31 augustus 2015 het nieuwe dagelijkse live-programma Check In. Van maandag tot vrijdag zorgt Britt voor een update over muziek, films, mode en lifestyle. In het live-programma staat interactiviteit meer dan ooit centraal: kijkers kunnen tijdens de uitzending meepraten over de actualiteit van de dag én ze bepalen zelf mee welke clips er worden getoond. Bovendien geeft Britt wekelijks heel wat prijzen weg.

Britt...