Het nieuwe muziekfestival Paradise City heeft een meer dan geslaagde eerste editie achter de rug. Zo'n 5500 festivalgangers zakten afgelopen weekend af naar het groene domein aan het kasteel van Ribaucourt in Perk. De broeierige sfeer en een incidentloos verloop maakten het festival des te paradijselijker. De schaduwrijke houten loungeplekjes, exotische veggie foodtrucks en een vijver om te pootjebaden bleken een geslaagde combinatie met een line-up vol indie en elektronische muziek.

Paradise City liet haar groen DNA trots zien: zo werden onder meer draagbare assenbakken...

De Pastorij van Olmen is opgeknapt. De benedenverdieping is ingericht voor kleinschalige gemeenschapsvormende activiteiten (lezingen, educatieve workshops, tentoonstellingen,…). Ook de tuin kreeg een nieuw grasveld en hekwerk rondom. Zo is de tuin een uitstekende plek voor gezellige (kleinschalige) artistieke openlucht evenementen. Deze zomer is er alvast een leuke programmatie met optredens, comedy-vertellingen, picknick,... Vaak met gratis toegang. Kortom, ’t zomert in de Pastorijtuin van Olmen.

Optredens

JackoBond, zaterdag 11 juli,...

Millencolin is een in 1992 opgerichte punkband uit Zweden. Het viertal draait dus al een hoop jaren mee, maar vertoont nog steeds geen teken van vermoeidheid. In april bracht Millencolin met 'True Brew' een nieuw album uit bij oerpunklabel Epitaph. Uptempo, melodische punkrock met die zeer herkenbare rauwe stem van Nikola Sarcevic die doet denken aan Bad Religion of Face to Face. Na een zeer gesmaakte passage op het Groezrock...