Op 30 november zetten Koen Wauters en Jonas Van Geel de Lotto Arena op z’n kop. Samen met een aantal van hun vrienden geven ze exclusief ‘Wauters & Van Geel in concert’. De opbrengst gaat integraal naar het Rode Neuzen Fonds. VTM, Qmusic en Belfius willen met Rode Neuzen Dag geld inzamelen om laagdrempelige hulp voor jongeren met psychische problemen toegankelijk te maken. Tickets voor dit concert in de Lotto Arena zijn te koop vanaf vandaag, dinsdag 27 september.

In de Qmusic-ochtendshow van Sam &...

Tom Odell speelde deze zomer op festivals als Glastonbury en V Festival in de UK maar ook o.a. op Pukkelpop in België. Later dit jaar vertrekt hij op tour doorheen Amerika en Europa waar hij maar liefst 40 concerten zal spelen.

Toms nieuwste album ‘Wrong Crowd’ dat deze zomer uitkwam, piekte in 4 landen op #1, op #2 in UK en top 10 in 25 landen. Lead single ‘...

Peaceville Records gaat een duister najaar tegemoet met releases van zowel Darkthrone als T.O.M.B.. In de 18 jaar dat T.O.M.B. (Total Occultic Mechanical Blasphemy) bestaat hebben ze al dertien verschillende werken uitgebracht waaronder compilatie albums, split releases, EP’s en full length albums.

T.O.M.B. is in 1998 opgericht door No-One, B. Zimimay en Samantha Viola en vond inspiratie in projecten als Abruptum, Havohey, Samael, Sunn O))) en Wardruna. Het kerntrio van...