...

Na de lancering van zijn nieuwe album ‘Seven’, is Seal er weer helemaal klaar voor om deze zomer op het podium te staan. Op 8 juli komt Seal naar Brussel, dit in het intieme kader van het Koninklijk Circus.

Seal brak helemaal door met zijn zelgetiteld debuutalbum, waarmee hij maar liefst drie Brit Awards wegkaapte. Dit album bevatte de ondertussen tijdloze single Crazy. De toon werd meteen gezet voor andere grote hits zoals Future Love Paradise, Kiss From A Rose, Amazing, ...

Disney On Ice 2016 in de Lotto Arena zit er alweer op! Bedankt aan de 25 000 bezoekers om er mee een betoverende show van te maken! Onze nieuwe show voor 2017 beloofd alvast een minstens even groot succes te worden! Beleef het volledige Frozen verhaal live op het ijs!

Treed binnen in een fantastisch winterwonderland tijdens Disney On Ice presenteert Frozen! Reis mee met Anna en Elsa, Olaf, Kristoff...

Insiders wisten al dat the next big thing in hiphop uit Sint-Niklaas komt maar sinds Woodie Smalls door de critici op Eurosonic de hemel werd ingeprezen, gaat het hard voor de 19-jarige rapper. In eigen land werd hij door De Morgen genoemd als één van de ‘25 rijzende sterren’ om in de gaten te houden, en ook Humo noemde hem ‘the next big thing’.
Na ‘Champion Sound’...