Tom Odell kondigt vandaag de release van zijn tweede album aan. ‘Wrong Crowd’ wordt op 10 juni in de winkelrekken verwacht. De jonge Brit trekt daarna de baan op om zijn fans op het podium terug te zien. Na de zomerfestivals – met een passage op Pukkelpop op het programma – keert hij naar ons land terug! Op 20 februari 2017 speelt hij een intiem concert voor zijn Belgische fans in de Ancienne Belgique.

Tom, afkomstig uit West-Sussex, bezorgde de hele wereld kippenvel met zijn...

“Racist Rash” is de eerste single van Antillectuals nieuwe album “ENGAGE!”. De single wordt uitgebracht als videoclip en is het startsein voor de pre-orders van het nieuwe album.

Videoclip “Racist Rash”

“Racist Rash” geeft een goede eerste indruk van “ENGAGE!” aangezien er flink wat snelle nummers op het album staan. De band verklaart:

“Het nummer gaat over het racisme dat nog steeds alomtegenwoordig is in onze cultuur, sport, tradities,...

Grand Hammond staat voor heerlijk swingende happy music overgoten met een spicy Hammond saus. Het idee ontsproot uit het brein van producer / muzikant Hans Francken. Ze scoorden al een echte hit met “You Lie”, en ook hun live optredens kenden afgelopen zomer grote successen op verschillende festivalpodia in BE en NL.

Bustin’ Loose is de nieuwe uptempo single, met de gebruikelijke Grand Hammond ingrediënten:

Heerlijk opzwepende 50’s swingbeats, het...