De muzikale vierdaagse nog spannender maken dan ze nu al is? Dat kan met dit reeksje nieuwe namen!

Op vrijdag komen de Ijslandse Eurosong-popsensatie Daði Freyr, de stevige gitaren van het Zweedse Clawfinger, het spannende grootstadsgeluid van Wu-Lu en de Limburgse melodieuze hardcore van Moments naar Kiewit. Een dag later speelt Bizkit Park (bedankt voor de tip iedereen!) de eerste harde noten op de Main Stage en opent Starcrawler de Lift met sprankelende punkrock. Zondag verwelkomen we de luide waanzin van Ho99o9 voor de vierde keer op ons festival, maken we kennis met de flamboyante Zuid-Afrikaanse Moonchild Sanelly, de rising star van de UK bass/garage-scene Bru-C en de punky pop van GIRLI.

Verder laten Pa Salieu, Omar Apollo, De'Wayne, Lauren Sanderson, Jxdn en King Gizzard & The Lizard Wizard weten dat ze de oversteek naar Europa niet meer kunnen maken en dus helaas ook niet op Pukkelpop zullen spelen.

TICKETS & INFO

Een dagticket kost €115, een combiticket kost €245. Gratis openbaar vervoer is in het festivalticket inbegrepen. Op de website van Pukkelpop kan je terecht voor festival- en campingtickets, eet- en drankbonnen aan voordeeltarief, maar ook als je een ticket van dag wil veranderen of wil upgraden naar een combi.

Of je nu van indie, rock, pop, hiphop, electronic of gewoonweg álles houdt; Pukkelpop is een festival dat je als muziekliefhebber moet meemaken. Ook foodies, cultuurlovers en streetartfans zullen opnieuw ogen en oren tekort komen tijdens deze vierdaagse muzikale ontdekkingsreis.

Let’s Pukkelpop!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over